Rolling Stonesi sviraju u Zagrebu! - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Rolling Stonesi sviraju u Zagrebu!

Rolling Stonesi sviraju u Zagrebu!

Umjesto Arene napunit će kino Movieplex, a datum koncerta je - 1972.!

s.p. 20.08.2010 0 komentara

Rolling Stonesi sviraju u Zagrebu!

Obožavatelji Rolling Stonesa uskoro će se u zagrebačkom kino Movieplex moći vratiti u prošlost! 16. i 18. rujna 2010. će se u tom kinu održati ekskluzivna projekcija koncertnog filma 'Ladies & Gentlemen...The Rolling Stones'. Riječ je o remasteriranoj snimci povijesne koncertne turneje iz 1972. na kojoj su Rolling Stonesi predstavljali legendarni album 'Exile On Main Street'.

Turneja je bila presudna u karijeri Stonesa i iskušala je krajnje granice njihovih glazbenih mogućnosti. Snimke koje će biti prikazane proizašle su s četiri koncerta u Fort Worthu i Houstonu u Teksasu, a svirani su hitovi kao što su: 'Brown Sugar', 'You Can’t Always Get What You Want', 'Tumbling Dice' i 'Jumpin’ Jack Flash'


'Ladies & Gentlemen...The Rolling Stones', trailer.

'Ladies & Gentlemen...The Rolling Stones' su u originalu snimili Bob Freeze i Steve Gebhardt na 16mm vrpci, a sada je taj uradak obnovljen ekskluzivno za kino prikazivanje. Posebna poslastica bit će ekskluzivni intervju s Mickom Jaggerom koji je nedavno snimljen u hotelu The Dorchester u Londonu, i to samo za ovu kino projekciju. Prvi put nakon više od 30 godina, legendarne snimke koncerata bit će prikazane u odabranim svjetskim kinima, u Hrvatskoj samo u Movieplexu.

Film se prikazuje na originalnom jeziku bez hrvatskih titlova. Karte za 'Ladies & Gentlemen...The Rolling Stones' dostupne su za internetske rezervacije na mrežnoj stranici www.movieplex.hr.

Komentari

Nema komentara.