Filmski.net Brunch nagrađuje - Animirani
Home      Vijesti      Filmski      Animirani      Filmski.net Brunch nagrađuje

Filmski.net Brunch nagrađuje

Dijelimo ulaznice za najrazigraniji brunch u gradu - Filmski.net Brunch na kojem se prikazuje 'Priča o igračkama' u 3D-u! 

filmski.net 20.10.2009 0 komentara

Filmski.net Brunch nagrađuje

'Priča o igračkama' nastala je 1995. godine i kada se pojavila u kinima bila je čista senzacija. Priča o prijateljstvu dviju igračaka iz različitih povijesnih perioda zaradila je u konačnici preko 360 milijuna dolara i osvojila brojne pohvale kritičara širom svijeta. Bio je to prvi dugometražni animirani film u potpunosti snimljen kompjuterskom tehnologijom. Danas, 14 godina nakon toga, ponovo se vraća u kina, poboljšana novom 3D tehnologijom!

'Priča o igračkama 3D' premijerno će se prikazati u sklopu Filmski.net Bruncha, u subotu, 24. listopada u 11 sati u Movieplexu u zagrebačkom Centru Kaptol. sve posjetitelje očekuju kava, sokovi, slatkišinagradni kviz na kojem mogu osvojiti  50 ulaznica za spektakularnu reviju na ledu 'Disney On Ice' u Areni Zagreb. Poznati animator Simon Bogojević Narath održati će kratko izlaganje o tome kako nastaju 3D filmovi, a najmlađe će zabavljati animator i na poklon će dobiti slikovnicu.

Tri čitatelja mogu osvojiti po dvije ulaznice za ovaj Brunch u Movieplex-u! Dovoljno je do petka na info@filmski.net poslati e-mail s riječima 'Toy Story Brunch' i svojim podacima (ime, adresa). Dobitnike ćemo obavijestiti e-mailom, a ulaznice mogu podići na blagajnama Movieplexa prije Bruncha.

Sretno i vidimo se u Movieplexu!

Komentari

Nema komentara.