Iron Maiden slijeće u Movieplex - Dokumentarni
Home      Vijesti      Filmski      Dokumentarni      Iron Maiden slijeće u Movieplex

Iron Maiden slijeće u Movieplex

Dokumentarac 'Iron Maiden: Flight 666' na filmskoj turneji posjetit će Zagreb, ali samo na četiri večeri. Osigurajte ulaznice na vrijeme!

filmski.net 06.03.2009 1 komentara

Iron Maiden slijeće u Movieplex

Ekskluzivno u Movieplexu 21. travnja u 20 sati održat će se premijera dugometražnog dokumentarnog filma 'Iron Maiden: Flight 666'. Film će, osim u Hrvatskoj, biti prikazan u još samo 8 zemalja (Velikoj Britaniji, Austriji, Njemačkoj, Irskoj, Nizozemskoj, Španjolskoj, Švedskoj, Južnoj Africi). Koliki je interes publike za ovaj film najbolje se očituje u činjenici da je premijerna projekcija rasprodana do posljednjeg mjesta prvog dana čim su karte puštene u prodaju, više od mjesec i pol prije projekcije!

Osim premijerno, film će se moći pogledati svega četiri puta (23.-26. travnja u 20 sati u Movieplexu) pa se požurite po ulaznice na blagajni Movieplexa ili ih rezervirajte na broj telefona 01/4860 777.


Trailer za 'Iron Maiden: Flight 666'

'Iron Maiden: Flight 666' je dugometražni dokumentarac o njihovoj turneji 'Somewhere Back in Time' iz veljače i ožujka 2008. koja se smatra jednom od najambicioznijih u povijesti rocka: oko Zemlje za samo 45 dana, u posebno dizajniranom Boeingu 757 kojim je upravljao frontmen grupe Bruce Dickinson, s kompletnom scenografijom.

Bend je rasprodao 23 arene u Aziji, Australiji i Americi. Svirali su u 13 zemalja, zaustavili su se i u Azerbajdžanu i Papua Novoj Gvineji po gorivo, te su ukupno proputovali 70,000 kilometara. Pritom ih je gledalo oko pola milijuna obožavatelja. Sve to bilo je moguće jedino pomoću njihovog vlastitog 'letećeg tepiha' koji im je omogućio nesmetano putovanje kao i prijevoz kompletne opreme i scenografije. Zrakoplov su nazvali ED FORCE ONE.

Naravno, više informacija o filmu možete naći na našim stranicama.

Komentari
A: movie_obssesion 06.03.2009 Pogledaj profil

Šta reći, kraljevi heavy metala. Napokon su dobili ono što smo mi fanovi odavno znali, da je to band koji je ostavio dubok i neizbrisiv trag u povijesti glazbene metal industrije!


Nijedan band se nemože pohvaliti tolikom hordom fanova koju oni imaju.

Oni su uvijek bili iskreni prema sebi i publici zato i jesu tu gdje jesu. SVAKA IM ČAST, UP THE IRONS!!