Zlatne curke Hollywooda - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zlatne curke Hollywooda

Zlatne curke Hollywooda

Friška dobitnica pet Grammy nagrada, Beyonce Knowles i najpopularnija 'prijateljica' Jennifer Aniston imaju nove glumačke zadatke.

09.02.2004 0 komentara

Zlatne curke Hollywooda

Beyonce je potvrdila da se nada ulozi Lois Lane u novom filmu o Supermanu. No još uvijek se zasigurno ne zna da li će baš ona biti konačan odabir studija Warner Bros. koji radi adaptaciju ovog velikog filmskog hita iz 1978. godine.

U njenu korist će sigurno ići velika popularnost ove pjevačice koju je potvrdila i sinoćnja dodjela Grammya koju je Beyonce napustila punih ruku sa čak pet nagrada. Njezin zapažen glumački debi bio je u 'Goldmemberu', posljednjem u nizu filmova o avanturama stupidnog špijuna Austina Powersa.

Superhero Hype! je također javio da se ulozi Lexa Luthora u 'Supermanu' nada Johnny Depp, čija je karijera ponovo procvjetala nakon uloge u 'Piratima s Kariba'. Jedini zasad sigurni član u 'Supermanovoj' ekipi je redatelj McG (Charlijevi anđeli), a film bi se u kinima trebao pojaviti 2006. godine.

Izvjesniju filmsku budućnost zasad ima Jennifer Aniston koja je angažirana za glavnu ulogu u novoj Warner Brosovoj komediji o ženi koja je uvjerena da je baš njena obitelj inspirirala likove kultnog filma 'Diplomac' redatelja Mike Nicholsa.

Jennifer Aniston

'Diplomac' je snimljen 1967. godine, a govori o mladiću koji nakon diplome u znak bunta započinje ljubavnu aferu sa suprugom očevog šefa. Uskoro se ispostavi da je toj vezi zapravo on igračka gospođe Robinson, koja svoju srednjovječnu krizu ublažava 'mladim mesom'.

Jennifer će glumiti ženu koja se vraća kući u Pasadenu, odlučna da otkrije obiteljsku tajnu prije svog vjenčanja. Shvatiti će da se 'Diplomac' mogao snimati prema njezinim bliskim precima, te da je upravo njena baka mogla biti fatalana gospođa Robinson.

Ovaj, zasad bezimeni projekt, trebao bi se započeti snimati u travnju. Redateljski debi imati će Ted Griffin koji je napisao 'Ocean's Eleven' i 'Matchstick Men', a među producentima će se naći Steven Soderbergh i George Clooney.

Držimo fige za Beyonce, a za Jen ni ne sumnjamo da će se snaći u (još jednoj) komičarskoj ulozi.

Komentari

Nema komentara.