Kino ulaznice – 2 za 1 - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kino ulaznice – 2 za 1

Kino ulaznice – 2 za 1

Sezonu darivanja premijerno otvara T-Mobile, a dijeli se ono što je svakom filmofilu srcu najdraže – besplatne kino ulaznice.

filmski.net 28.11.2007 0 komentara

Kino ulaznice – 2 za 1

Od danas pa kroz slijedeće tri godine svaka srijeda je sretna kino srijeda, zahvaljujući T-Mobileu. Svi T-Mobile korisnici srijedom će moći koristiti jedinstvenu pogodnost u CineStar multipleksima – za jednu kupljenu ulaznicu T-Mobile vam poklanja još jednu gratis!

Kako? Jednostavno! Sve što trebate jest poslati praznu SMS poruku na broj 2288. Dobit ćete povratnu poruku koju pokažete na blagajni Cinestara prilikom kupovine karte i – dobivate ulaznicu gratis!

Cijena SMS poruke ovisi o T-Mobile tarifi koju koristite – dakle, jednaka je svim ostalim SMS porukama koje šaljete. Svakog tjedna možete iskoristiti pravo na jednu besplatnu kartu. Želite li kupiti samo jednu kartu za kino, T-Mobile srijedom u CineStaru ostvarit ćete 50% popusta na nju. No, najbolje je što ćete ovu pogodnost moći koristiti slijedeće tri godine u svim Cinestarima – u postojeća dva zagrebačka, ali i u onima koji će se otvoriti u Rijeci i Zadru.  
 
'Izuzetno nam je drago što smo s Blitz-Cinestarom, najuspješnijim hrvatskim kino prikazivačem, uspjeli realizirati ovu suradnju. T-Mobileu su korisnici na prvome mjestu, a ova nova usluga svim ljubiteljima filmske umjetnosti omogućava da još lakše i jednostavnije uživaju u svjetskim kino hitovima,' izjavio je Lordan Kondić, direktor marketinških komunikacija T-Mobilea.

Ovu pogodnost možete početi koristiti već danas, a ako se dvoumite oko izbora filma – klik! 

Komentari

Nema komentara.