Mel Brooks zahvalio Hitleru na inspiraciji - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Mel Brooks zahvalio Hitleru na inspiraciji

Mel Brooks zahvalio Hitleru na inspiraciji

Hollywoodska legenda zahvalila je Hitleru na svojoj najuspješnijoj predstavi 'The Producers' i poručila Židovima da se ne ljute jer je to sve samo ..šala...

03.02.2004 0 komentara

Mel Brooks zahvalio Hitleru na inspiraciji

Živahni redatelj, producent, glumac, pisac... je u Londonu i dogovara gostovanje svoje uspješne predstave 'The Producers' u Londonu na West Endu. Kako je sam rekao za Reuters,planira je plasirati i u Njemačkoj. Što je malo škakljivo jer se radi o dvoje producenata koji postavljaju predstavu 'Springtime for Hitler' i kao takva je prilično 'nezgodna' za osjetljive Nijemce i Židove koji bi se mogli naći uvrijeđeni.

Brooks, dobitnik svih mogućih nagrada; Tonya, Oscara, Emmya, Grammya... je, naime, i sam Židov ruskog porijekla te je poručio 'svojima' da se ne ljute jer je cijela predstava samo šala. I nema pravog Hitlera na pozornici, već se glumci, izuzetno uspješno, šale na njegov račun. A uspjeh se mjeri s jednim Grammyem i dvanaest Tonnya.

I to nije sve. Mjuzikl s Nathan Laneom i Matthew Broderickom u glavnim ulogama producenata misli se približiti cijelom svijetu i to ne samo putem gostovanja na svim najboljim daskama svijeta već prebacivanjem na filmsku vrpcu. Uspješnom duetu bi se trebala pridružiti još jedna velikanka, Nicole Kidman, i to u ulozi sekretarice Ulle, Šveđanke koja ne priča baš puno, ali je prava seks bomba.

Komentari

Nema komentara.