Talenti - pravac Berlin - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Talenti - pravac Berlin

Talenti - pravac Berlin

Nakon što je na SFF pokrenuo svoju prvu franšizu, Berlinale Talent Campus objavio je i natječaj za vlastito 6. izdanje. Prijave, samo onlajn, do 15.10.

filmski.net 22.08.2007 0 komentara

Talenti - pravac Berlin

Berlinale Talent Campus međunarodno je mjesto susreta mladih i talentiranih filmskih umjetnika, kojima će se i ove godine pružiti prilika da razmjenjuju iskustva i uče od stručnjaka. Kamp traje od 9. do 14. veljače 2008., u kazalištu Hebbel am Ufer koje se nalazi u blizini glavnog festivalskog prostora.

Prijaviti se mogu: glumci, kinematografi, režiseri, montažeri, filmski kritičari, producenti, producentski dizajneri, scenaristi, dizajneri zvučnih efekata, kompozitori te vizualni umjetnici.

Šestodnevni program bavit će se sljedećim važnim fazama stvaranja filma: filozofija, predprodukcija, produkcija, postprodukcija te promocija, a osnovna tema ovogodišnjeg kampa je: Ekranizacija emocija- najveća prednost filma (u principu kako emocije utječu na mnoge aspekte stvaranja filma).

Prijave se zaprimaju do 15. listopada 2007. i to samo on-line putem na www.berlinale-talentcampus.de.

Nema troškova sudjelovanja, a organizatori će preuzeti i dio troškova putovanja i smještaja onih sudionika koji nisu državljani Republike Njemačke.

Komentari

Nema komentara.