Connery neće biti tata Indiani - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Connery neće biti tata Indiani

Connery neće biti tata Indiani

Za razliku od Angeline, Sean Connery se odriče roditeljstva i ne želi odgajati Harrisona Forda. Indy 4 ide bez njega, ali sa Cate Blanchett.

s.p. 08.06.2007 0 komentara

Connery neće biti tata Indiani

Već smo vam javili kako završavaju pripreme oko snimanja četvrtog 'Indiane Jonesa', i kako producenti pregovaraju sa Seanom Conneryjem ne bi li se opet prihvatio  uloge Indianinog oca i repriziraonastup iz trećeg dijela, 'Indiane Jonesa: Posljednjeg križarskog pohoda'. Pregovori su međutim propali, a 76–godišnji Connery je definitivno odlučio nastavi uživati u penzionerskom životu. 

U četvrtak je poslao izjavu Lucasfilmu, koja je objavljena na internet stranicama Indiane Jonesa. U njoj je navodi da bi za film poput ovog rado prekinuo najavljeno povlačenje iz glume, ali da je mirovina 'prokleto zabavna'. Dodao je i da bi mu bila čast imati Harrisona Fordu za 'sina', te mu je savjetovao da drži bič stalno pri ruci, za slučaj da treba pobjeći od koordinatora kaskadera. Ostalim glumcima je poželio da 'slome nogu', no glumačke primove u serijalu su tako iskusne da im ni ne treba previše sreće u radu. 

Naime, umjesto Conneryja, Lucasfilm kao glumačka pojačanja najavljuje Cate Blanchett, Johna Hurta i Raya Winstonea. Spekulacije oko ostalih glumaca još traju, Karen Allen, koja je bila Indianina dragana u  'Indiani Jonesu:Otimačima izgubljenog kovčega' mogla bi se vratiti u serijal. Ne samo to, mogla bi biti angažirana i Indianina ljubav iz 'Indiane Jones: Ukletog hrama', Kate Capshow. Oko te glumice vjerojatno neće biti toliko natezanja i pregovaranja oko angažmana jer redatelj Spielberg ima poseban odnos s njom – ona mu je supruga. 

Lucas i Spielberg inače već godinama rade s raznim scenaristima na dugo očekivanom nastavku. Duo hitmejkera ne želi otkrivati priču nego planira iznenaditi gledatelje. Samo su odali da će se radnja dešavati nakon 2. svjetskog rata, i da se nastavlja priča o arheologu Fordu koji otkriva blaga i tamani zlikovce. Za film još nisu izmislili naslov, ali se zna da će ga, kao i obično, režirati Spielberg a producirati Lucas. Snimanje počinje 18. lipnja na lokacijma u Americi, a premijera se očekuje u svibnju 2008.  

Komentari

Nema komentara.