Čiji će tata biti Sean Connery? - Dugometražni
Home      Vijesti      Dugometražni      Čiji će tata biti Sean Connery?

Čiji će tata biti Sean Connery?

Kandidati su veliki junaci: Indiana Jones i James Bond. O očinstvu će odlučivati pare, a ne simpatičnost 'sinova'

s.p. 17.05.2007 0 komentara

Čiji će tata biti Sean Connery?

Već smo javili kako se planira snimiti četvrti dio Indiane Jonesa, i kako će arheolog s bičem dobiti sina, no pitanje je hoće li imati i – oca. Nakon dosta nagađanja, producent George Lucas je potvrdio da je u scenariju 'Indiane Jonesa 4' predviđeno da se opet pojavi lik Indyevog oca, Henryja Jonesa. U trećem 'Indiani' iz 1989. godine (Indiana Jones: Posljednji križarski pohod) taj lik utjelovio je Sean Connery, no on još nije potpisao za Lucasa. U svakom slučaju, Lucas je dovoljno velika faca da može izjaviti kako ima spreman scenarij za Conneryja, no ako on ne potpiše, već je spreman i revidirati scenarij. Ukratko, ili će ga glumiti Connery, ili Indiana Jones ostaje bez tate, barem u četvrtom nastavku.

Najveći škotski glumac (barem prije pojave Ewana McGregora) je samo izjavio da je dobio scenarij i nije htio komentirati priču, pa je pitanje da li ju je uopće i pročitao. Čini se da uporni borac za škotsku neovisnost ima i tipično škotsku škr...štedljivost, jer je o 'Indiani 4' samo prokomentirao da još pregovara. Navodno je prije par godina odbio i ulogu Gandalfa, za što su mu nudili ogromne svote, pa je pitanje na koji se iznos Sean pretplatio. Službeni stav zainteresiranih strana je da se 'još radi na scenariju' a neslužbeno Lucasov predstavnik još pregovara s Conneryjevim agentom.

Britanski tabloidi iznijeli su i podatak da se razmišlja o povratku Conneryja u serijal o Bondu, samo što bi ovaj put Connery glumio Bondovog oca. Connery je, već pogađate, prokomentirao da za tu ulogu očekuje oveći honorar, pa će i za ovu ulogu producenti morati posegnuti u sef ako zaista žele Conneryja. Jedan od razloga zašto Connery ne pristaje na mali iznos honorara je i njegova 'glumačka mirovina', preciznije polumirovina. Legendarni glumac još posuđuje glas za videoigre i dokumentarce, no nakon  'Družbe pravih gentlemena' (2003) uopće nije više snimao, a 2006. je i javno najavio povlačenje. Ipak, spreman je poslušati zov očinstva, samo čeka da vidi s koliko nula će biti ček za 'dječji doplatak'...

Komentari

Nema komentara.