Kill Bill Vol.2 Trailer! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kill Bill Vol.2 Trailer!

Kill Bill Vol.2 Trailer!

Znatiželjnim ljubiteljima Tarantinove 'miš maš' krvave avanture 'Kill Bill' želimo trailerom olakšati  čekanje na završni dio osvetničkog pohoda Crne Mambe.

24.01.2004 0 komentara

Kill Bill Vol.2 Trailer!

Priča se nastavlja točno gdje je i zaspala na kraju prvog dijela filma. The Bride, Black Mamba ili Beatrice, kako je stvarno ime lika kojeg glumi Uma Thurman, nastavlja nezaustavljivo dalje. Sve dok ima živih, sve dok je živ Bill. 

Nakon što je u prvom dijelu ubila dvoje bivših suradnika iz 'ubilačke skupine', ali i nekolicinu drugih koji su joj se našli na putu, ostalo joj ih je još dvoje, a Billa, koji je i naručio njeno ubojstvo u prvom dijelu, ostavlja kao 'šlag na kraju'.

Mada je trudna Bride ostala u komi i uvjerenju da je dijete izgubila, u 2. dijelu je čeka iznenađenje.

Od same radnje filma, na koji se dugo čekao iz nekoliko razloga; Tarantino nije već dugo bio snimio neki film, pa kada se već odlučio Thurman je zatrudnjela, a to i nije baš kratkotrajan proces, zanimljivija je zakulisna priča koju vode Miramax i sam Tarantino. Naime, kako film dugo traje (3 sata, ali danas udobnost kino stolica raste proporcionalno duljini hollywoodskih filmova) i studio i redatelj odlučili su poslasticu podijeliti u dva dijela. Ali drugi se neće čekati mjeeeeeseeecima, nego evo njega hop! taman kada sredite utiske od prvog dijela.

I California Mountain Snake je na listi za odstrjel

No, nešto što je balansiralo na granici simpatičnosti (ok, razumijemo da je za jedan film bolje prodati dvije karte nego jednu) više to nije. Ekipa je postala, blago rečeno, gladna. Nastavak je ipak odgođen, datum prikazivanja je zakazan za kraj travnja.

Insideri filmske industrije pak tvrde suprotno. Odličan financijski uspjeh filma, nagrade, publicitet i istraživanja koja su pokazala da gledatelji s nestrpljenjem očekuju drugi dio, natjerali je studijske glavešine da prikazivanje drugog dijela ostave za kraj ljeta, a možda i kasnije. Što ih automatski ponovo stavlja u drugi krug bespoštedne bitke za sve nominacije, nagrade i konačno, u Oscarov bliži vidokrug. A to sve znaći samo jedno - još para.

Ah, zavrtjelo mi se u glavi, ali ne od para, već od standardnog 'loop'-a.

Komentari

Nema komentara.