Raspoloženi za premijeru Babela? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Raspoloženi za premijeru Babela?

Raspoloženi za premijeru Babela?

U ladici čuvamo 2x2 karte za svečanu premijeru filma 'Babel' zakazanu za ponedjeljak u Cinestaru u 20.00. Budite brzi, budite točni i osvojite karte.

p.h. 03.11.2006 0 komentara

Raspoloženi za premijeru Babela?

Otkrijte misterij 5. jezika i osvojite 2x2 karte za svečanu premijeru filma 'Babel' koja će se održati u ponedjeljak 06.11 u multipleksu CineStar Zagreb, dvorana 11, s početkom u 20 sati.

Prema Bibliji, Kula babilonska je toranj što su ga gradili potomci Noe u nadi da će doseći nebo i približiti se bogu, koji ih je rasrđen zbog njihove želje osudio da govore različitim jezicima i da se nikada ne razumiju. Film 'Babel' Alejandra Gonzáleza Iñárritua i Guillerma Arriage koji priča sličnu pripovijest sniman je tijekom godine dana na tri kontinenta, a protagonisti u njemu govore čak 4 jezika – Španjolski, Japanski, Engleski i Arapski.

No, u filmu se pojavljuje još jedan, 5. jezik kojim se u filmu služi mlada Japanka Chieko (Rinko Kikuchi) i njene kolegice. Koji je to jezik?

Odgovore, zajedno s imenom i prezimenom šaljite na adresu info@filmski.net do ponedjeljka 06.11. u 12.00 kad objavljujemo dobitnike/ce. Sretno!

Dobitnici/ce:
Hrvoje Tadić i Nina Trumbić
Premijera je u 20.00 sati u dvorani 11 u Cinestaru.

Komentari

Nema komentara.