Nu ulaznica! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Nu ulaznica!

Nu ulaznica!

Bahatimo se sa Cinestarovim poklonima i olako dajemo 3x2 ulaznice za večerašnju projekciju filma Atoma Egoyana, ‘Where the Truth Lies’.

i.a. 13.10.2006 0 komentara

Nu ulaznica!

Još jedan iz vrhunske kanadske redateljske ergele, Atom Egoyan, počastio nas je novim filmom, koji, sreće li naše!, ipak dolazi u kina. Radi se o filmu ‘Where the Truth Lies’, ili kako smo ga preveli – ‘Dobro čuvane laži’.

Lanny Morris (Kevin Bacon) i Vince Collins (Colin Firth) najomiljeniji su zabavljači u Americi 1950-ih godina. Lanny je manični komičar, a Vince hladan i pribran – zajedno znaju kako nasmijati publiku do suza. Na vrhuncu su uspjeha, bogati su, moćni, iznimno popularni. Idila traje sve dok se u njihovom hotelskom apartmanu ne pojavi leš ljepotice. Izbjegli su optužnicu, no njihovo je partnerstvo uništeno. Razlog raspada dvojca Morris i Collins postaje jednim od najvećih misterija show businessa. Petnaest godina kasnije, tijekom 1970-ih, mlada spisateljica Karen O'Connor (Alison Lohman) odlučila je od ovog slučaja sastaviti vruću priču. A usputno se spetljati i s jednim i s drugim….

Vjerujem da većina vas već umire od znatiželje da dozna rasplet ove priče, no samo vas TROJE najbržih koji nas pozdravite na info@filmski.net, te ostavite svoje ime, prezime i broj telefona, dobit će po dvije ulaznice za večerašnju ponoćnu projekciju filma u Cinestaru.

Dobitnike/ice ćemo objaviti u 13.00 sati, a ulaznice se uz predočenje identifikacijske isprave mogu podići na blagajni od 13.30.

Dobitnici: Mario Kozina, Goran Uroić, Petar Vidov

Komentari

Nema komentara.