Bill drugi još dva mjeseca na suhom i mračnom - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Bill drugi još dva mjeseca na suhom i mračnom

Bill drugi još dva mjeseca na suhom i mračnom

Pogledali ste 'Kill Bill vol. 1' i totalno se nabrijali na nastavak? Žao mi je, ali ako ga ne nabavite nekakvim ilegalnim načinom, morat ćete se strpiti do travnja.

12.01.2004 0 komentara

Bill drugi još dva mjeseca na suhom i mračnom

Već se neko vrijeme šuškalo da će prikazivanje drugog dijela četvrtog Tarantinovog filma biti odgođeno. Distributor Buena Vista potvrdio je da će umjesto krajem veljače (kako je prvotno najavljeno) 'Kill Bill vol. 2' doći u kina tek krajem travnja. Točan datum se ne zna, ali će svakako biti tek nakon premijere u SAD-u 16. travnja.

Podsjećamo, distributer je u dogovoru s redateljem odlučio prikazati film u dva dijela. Oboje su smatrali da bi kraćenjem izgubio na kvaliteti, a zasigurno im ni dodatna zarada nije mrska.

U drugom dijelu Nevjesta (Uma Thurman) ima na svom popisu još tri 'zmije', nakon što je ubila Oren-Ishii i Vernitu Green. Sada nastavlja put kako bi se domogla Budda, Elle Driver i, naravno Billa. Nakon što sazna da joj je kći B.B. još živa, odluči umjesto iz osvete, ubijati zbog ljubavi. Priča se dodatno zapetlja kad je netko, koga je prvog planirala ubiti, zatoči i pokopa živu. A vi dotad poradite na svom strpljenju.

Komentari

Nema komentara.