CineStar popušta studentima!!! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      CineStar popušta studentima!!!

CineStar popušta studentima!!!

Jeftinije kino karte, dućanska sniženja i dodatni bodovi za studente. Upoznajte blagotvorni učinak Cine Club 2 X Bonus kartice.

p.h. 14.04.2006 0 komentara

CineStar popušta studentima!!!

Multiplex CineStar Zagreb je u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Zagrebu izdao Studentsku karticu. Kartica omogućuje redovnim studentima povoljnije cijene ulaznica, popuste kod trgovaca-partnera i pravo na studentski i cimer combo (za neupućene, radi se o hrani), a kartičari automatski ulaze u bonus program, pa uz kupnju svake kino karte ili comba, pune svoje studentske košarice dodatnim index bodovima (svaka ulaznica = 1 bod, svaki proizvod= 1 bod).

Karticu može posjedovati svaki redovni student RH koji ispuni i preda pristupnicu (uz predočenje indexa i osobne), te na stol položi 9 kuna. Kartice se izdaju svakog dana u radno vrijeme na info blagajni Cinestara ili kod ovlaštenog akvizitera.

A sad ono što najviše veseli tj. povoljnija cijena ulaznica:
ponedjeljkom, utorkom i srijedom cijeli dan – 19.00 kn
četvrtkom, petkom, subotom, nedjeljom i nacionalnim praznicima do 17 sati – 19.00 kn
četvrtkom, petkom, subotom, nedjeljom i nacionalnim praznicima poslije 17 sati – 25.00 kn.

Vlasnik kartice za određeni dan može kupiti samo dvije povoljnije kino ulaznice, a za pretpremijerne projekcije kartica ne vrijedi. Index bodovi služe za zamjenu za vaučere s kojima možete ostvariti popust kod trgovaca-partnera u Branimir centru. Za jedan vaučer potrebno je skupiti 10 Index bodova. Više o cijeloj stvari na službenjaku.

Komentari

Nema komentara.