Vodimo vas na Oscarovca!!! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Vodimo vas na Oscarovca!!!

Vodimo vas na Oscarovca!!!

Ako nitko, pobjedi 'Fatalne nesreće' obradovao se Blitz-Cinestar pa na krilima sreće dijeli 5x2 ulaznice za friškog Oscarovca.

filmski.net 06.03.2006 0 komentara

Vodimo vas na Oscarovca!!!

Mada je te većeri sve mirisalo na potpuni trijumf Ang Leejeve melodrame 'Planina Brokeback', pobjednikom najblještavije od svih filmskih nagrada proglašen je film 'Fatalna nesreća'.

Amerika i problemi danšnjice svom su autoru, redatelju debitantu, ujedno i poznatom scenaristu, Paulu Haggisu donijele svjetski ugled, čast, a vjerujemo i priliku za puno bolje radne uvjete nego što ih je imao pri snimanju 'Fatalke..'.

Točnim i brzim odgovorom na nagradno pitanje mogli bi sebi i pratnji zaraditi po ulaznicu za projekciju 'Fatalne nesreće' u srijedu, 08.03. u Cinestaru, pa stoga čitaj pažljivo, djeluj munjevito:

*Paul Haggis mogao je debitirati kao redatelj i koju godinu ranije s jednim drugim oscarovcem kojeg je u posljednji trenutak prepustio svom kolegi. O kojem filmu i kojem kolegi se radi?

Odgovore, zajedno s imenom, prezimenom i brojem telefona, šaljite na info@filmski.net do srijede u 12.00 sati. Dobitnike ćemo objaviti i obavijestiti telefonom. Projekcija Oscarovca 'Fatalna nesreća' je istoga dana u spomenutom multipleksu u 19.05 sati.

Dobitnici:
Anita Brdar
Maja Sakač
Tihana Petričević
Mia Mikolčević
Mišel Mešnjak

Komentari

Nema komentara.