Novi multiplex  u Novom Zagrebu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Novi multiplex u Novom Zagrebu

Novi multiplex u Novom Zagrebu

Blitz–CineStar će 2007. u sklopu trgovačkog i zabavnog centra Avenue Mall, na križanju Avenije Većeslava Holjevca i Avenije Dubrovnik, otvoriti novi multiplex.

filmski.net 14.10.2005 0 komentara

Novi multiplex  u Novom Zagrebu

Otvorenje je planirano za proljeće 2007. godine. Novi multiplex CineStara prostirat će se na 3500 četvornih metara s devet kino dvorana ukupnog kapaciteta oko 1900 sjedala. Sve dvorane bit će opremljene prema Cinestarovim Premium standardima što podrazumjeva ‘wall to wall’ filmska platna, Dolby Digital Ex (6+1) i DTS vrhunske zvučne sustave, te amfiteatarski raspored sjedala.
 
Ukupna investicija, samo u uređenje multiplexa, iznosit će oko 5.000.000,00 EUR. CineStar će i u novom multiplexu posjetiteljima darovati trosatni besplatni parking i to na više od 1000 parkirnih mjesta podzemne garaže Avenue Mall-a. Uz uobičajenu mogućnost kupovine kino ulaznica na blagajnama multiplexa, posjetitelji će moći kupovati i rezervirati ulaznice putem Interneta (www.blitz-cinestar.hr), te kupovati i preuzimati već kupljene ulaznice na Cinematima (automatima za izdavanje kino ulaznica).

U novom multiplexu godišnje se planira  prikazati više od 130 premijera uključujući europske i hrvatske filmove. Obzirom da će sve dvorane biti u potpunosti opremljene konferencijskom opremom, ponuda multiplexa bit će obogaćena i uslugama CineStar event centra namjenjenih organizaciji i održavanju raznih evenata poput prezentacija, seminara, konferencija i sl.

www.blitz-cinestar.hr

Komentari

Nema komentara.