Bono Vox u pohodu na Hollywood - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Bono Vox u pohodu na Hollywood

Bono Vox u pohodu na Hollywood

Legendarni pjevač grupe U2 nakon brojnih malih uloga mogao bi se naći u jednoj pravoj holivudskoj. U pregovorima je za mjuzikl 'All You Need Is Love'.

m.n. 05.10.2005 0 komentara

Bono Vox u pohodu na Hollywood

Bono Vox, 45-godišnji frontman grupe U2 u svoju bi karijernu lepezu, uz diplomaciju, potencijanu kandidaturu za Nobelovu nagradu, borbu za zemlje Trećeg svijeta i smanjenje njihova duga, mogao upisati i pravi pravcati holivudsko-beatleski mjuzikl. U 'All You Need Is Love' Bono bi, ako pristane, prema scenariju poznatog veteranskog dua – Iana La Frenaisa i Dick Clementa, trebao odglumiti nešto ocvalog rockera.

La Frenais i Clement ('Whatever Happened to the Likely Lads', 'Goal!') su za Daily Mirror izjavili da bi za mjuzikl voljeli dobiti i Micka Jaggera. O samom smo vam mjuziklu već pisali – iako nosi naslov poznate pjesme Beatlesa, ponajviše će se koncentrirati na ljubavnu zavrzlamu koja sredinom šezdesetih pukne između Engleza i Amerikanke. 

Anonimni izvor, prenosi Guardian, smatra da je ovakva ponuda prava čast za Bona i da bi ovaj trebao biti presretan, jerbo je scenaristički tandem već radio s najvećim zvijezdama. Bono se dosad nakratko pojavio u filmu 'Million Dollar Hotel' Wima Wendersa kojem je pomagao na scenariju, a bend je općenito poznat kao po raznovrsnim skladbama za filmove ('Gangs of New York', 'Goldeneye', 'Batman Forever').

Za 'All You Need Is Love' osiguran je budžet od 70 milijuna dolara, glavna je uloga na sveprisutnoj Evan Rachel Wood, a režija je u rukama Julie Taymor ('Frida').
Komentari

Nema komentara.