Kreativna poplava Georgi boya Clooneya - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kreativna poplava Georgi boya Clooneya

Kreativna poplava Georgi boya Clooneya

Kreativnu poplavu Geogi boya više nitko ne može zaustaviti. Nakon brojnih obećavajućih vijesti i predobrih kritika, udružit će se ponovo s braćom Cohen.

m.n. 07.09.2005 0 komentara

Kreativna poplava Georgi boya Clooneya

Poludjela karijera Georgea Clooneya sve više uzima maha. Kao epilog dobrim kritikama crno-bijelog 'Goodnight and Goodluck', Clooney se odlučio vratiti ljudima s kojima je već ostvario hvalevrijednu suradnju, Joelu i Ethanu Cohenu s kojima je radio na naslovima 'O Brother, Where Art Thou' (s ovim je filmom svoje filmsko djelovanje počeo mic po mic pozicionirati malo dalje od mainstreama) te 'Intolerable Cruelty'.

Novina o trećoj suradnji, koja će, navodi Ain't it cool, predstavljati točku na i 'idiotske trilogije', objavljena je u Vouge magazinu – riječ je o filmu pod naslovom 'Hail, Caesar!' koji će biti smješten u dvadesete godine 20. stoljeća. Radnja ima biti komična, jerbo će nekoliko luzera (među kojima je i Clooney) bez nekog prevelikog uspjeha pokušavati uprizoriti grčku tragediju.

Iako ostatak casta još nije poznat, nagađanja se kreću u smjeru stalnih suradnika braće Cohen, glumaca koji se često mogu vidjeti u crnohumornom setingu: Steve Buscemi, John Goodman, John Torturro, ali i Frances McDormand, koja je, uostalom, udana za Joela. Vijest je obećavajuća pa se već možemo brusiti na novi satirični slatkiš.
Komentari

Nema komentara.