Anjelica Huston u redateljskom stolcu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Anjelica Huston u redateljskom stolcu

Anjelica Huston u redateljskom stolcu

Poznata se glumica po treći put prihvatila redaljske palice kojom će natjeravati Christinu Ricci po setu filma 'The White Rose', javlja Reuters.

21.05.2004 0 komentara

Anjelica Huston u redateljskom stolcu

Nakon izuzetno uspješne glumačke karijere, Anjelica Huston se u posljednjih nekoliko godina okušala i u redateljskoj ulozi. Dva dosadašnja filma: 'Agnes Browne' (1999) i 'Bastard Out of Carolina' (1996) pobrali su dobre kritike, potonji, ujedno i prvi koji je režirala, ocijenjen je odličnim.

'The White Rose' je drama iz vremena Drugog svjetskog rata. Scenarij je napisala Allegra Huston, a u centru priče je grupa studenata disidenata s njemačkog sveučilišta, koji su poznati pod imenom The White Rose. Predvodnici grupe koja želi upozoriti na opasnost Nacizma su dvoje blizanaca; brat i sestra Hans i Sophie Scholl.

Christina Ricci pristala je na ulogu Sophie Scholl, a ovo će joj biti druga suradnja s Anjelicom Huston, glumile su zajedno u Vincent Gallovom 'Buffalo 66' i 'Adams Family'. Anjelica svoj rekord zajedničkih suradnji drži s Jack Nicholsonom - glumili su zajedno u četiri filma, a neko su vrijeme bili i supružnici.

Komentari

Nema komentara.