De Niro i Streep opet zajedno - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      De Niro i Streep opet zajedno

De Niro i Streep opet zajedno

De Niro je tajkunčina mačistička, a Streepova snažna femme s političkim ambicijama. Kada ona u istima uspije, njemu slijedi redefiniranje. Upoznajte 'First Man'.

m.n. 15.06.2005 0 komentara

De Niro i Streep opet zajedno

Imaju li ili nemaju još uvijek ono nešto u novom će filmu 'First Man', u službi Walt Disney Picturesa, provjeriti Robert De Niro i Meryl Streep koje smo dosad u tandemu imali prilike gledati u 'The Deer Hunter', 'Falling in Love' i 'Marvin's Room'. Variety izvještava da je scenarij napisala Diane English, koja se dosad bavila televizijskim projekima, a ista će se teta po prvi put u životu primiti i režije.

Radnja 'First Man'-a bavi se vječnim srazom između femininih i maskulinih uloga, koji će, naravno, biti obrađen u nešto komičnijem tonu. De Niro će se prihvatiti uloge medijskog mogula (nešto poput Teda Turnera kaže Comingsoon) koji privremeno napušta posao ne bi li pomogao supruzi u političkoj karijeri. Njezine ambicije sežu do Bijele kuće, a upravo je ogromno znanje o snazi medija ono što joj treba za pobjedu.

Nakon što je izaberu za predsjednicu SAD-a i nakon što postane prva žena koja se našla na toj poziciji, njezinom gospodinu slijedi preispitivanje i redefiniranje svoje uloge. Krizu identiteta izazvala je sumnja u vlastitu dominaciju...

Iako nam se čini da je riječ o pravom mainstreamovskom filmu kojem bez beda možemo pridjenuti još i epitet obiteljskom, De Niru i Streepovoj će to biti taman za sporiji metabolizam poznije dobi.
Komentari

Nema komentara.