MTV nagradio - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      MTV nagradio

MTV nagradio

Kako je borba protiv mašinerije jednaka donkihotovskom naganjanju vjetrenjača, we'll go with the flow. Glavna na dodjeli MTV nagrada bila je Rachel McAdams.

m.n. 06.06.2005 0 komentara

MTV nagradio

Unatoč mainstream konotacijama, MTV Movie Awards je u noći dodjele zablistao u svom tradicionalnom ležernom stilu. Red tinejdžerskih komedija, red neslanih šala, red pljuvačine po ostalim nagradama, red zlatnih kokica i naš je magičan pripravak gotov. Ako se iole uozbiljimo, možemo vam reći da je cijela večer bila dinamitna, jerbo je najboljim filmom proglašen 'Napoleon Dynamite', a neizostavni  i nakaradni Cruise/Holmes par je učinio sve kako bi izbjegao bivšu gospođu, Nicole Kidman.

Dok se svi skandalčići tipa Eminema koji je stalno stavljao ruku na međunožje ostave po strani, možemo ipak ustvrditi da se najviše puta na MTV-evu pozornicu penjala mlađahna Rachel McAdams. Razlozi su bili višestruki – titula najbolje debitantske ženske izvedbe u teenijadi 'Mean Girls', lenta najbolje puse za film 'The Notebook' te nagrada za najbolji cast filma 'Mean Girls'. Lovorike najboljih glumaca ponijeli su Leonardo DiCaprio (koji je ovaj put pokazao Jamieu Foxxu) za 'Aviatora' te u Americi sveprisutna Lindsay Lohan, opet za 'Mean Girls'.

Nagradu za životno djelo MTV-evci su ove godine odlučili dati Tomu Cruiseu, a zanimljiv je podatak da mu je istu predala upravo njegova dragana Katie. Za najustrašeniji je performance nagrađena wunderkindica Dakota Fanning za 'Hide and Seek', dok je najboljim negativcem prošle godine proglašen Ben Stiller za svoj doprinos u 'Dodgeball: A True Story'. Ako biste još malo MTV-evanja, klik ovdje!

Na naslovnoj fotografiji je poljubac Rachel McAdams i Ryana Goslinga iz filma 'The Notebook'

Komentari

Nema komentara.