Andre ima 3000 novih projekata!!! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Andre ima 3000 novih projekata!!!

Andre ima 3000 novih projekata!!!

Andre Benjamin, dečko kojeg smo do nedavno znali kao onog šašavog iz OutKasta, potpisao je deal s MTV-em. Blago si ga tinejdžerima!

m.n. 11.05.2005 1 komentara

Andre ima 3000 novih projekata!!!

Andre Benjamin iliti 3000, ili ako baš hoćete OutKast možda i nije svačiji cup of tea. No, tinejdžera na svijetu ionako ima dovoljno, taman toliko da mu karijeri daju onaj potreban uzlet. Nakon novih uloga tipa 'Four Brothers' (koji je nedavno završen) i nekih, još neimenovanih mjuzikala, Andre je sklopio deal s Nickelodeonom i MTV-em, ne bi li teen i dječje filmove doveo do samog ruba. Na to ga je posebno inspirirao njegov sedmogodišnji sinčić (ako niste znali, mama je Erykah Badu) i činjenica da je današnja mladež sve pametnija i pametnija.

Prvi projekt koji ima odraditi prema dogovorenom jest film 'The Hit' čiji je protagonist petaš (iliti dijete iz 5.razreda) koji traži novu ženu svom usamljenom ocu. Potraga postaje izvjesnija nakon što u njihovo susjedstvo doseli neobičan tip za kojeg malac počinje misliti da je sam Kupid. Andreu se ideja koja potječe od Lamara Damona tj. njegovog scenarija 'Slap Her…She's French' svidjela iz prve, pa će se osim glavne uloge prihvatiti i producentskog mjesta.

Simbioza s MTV-om za Andrea je fakat Meka, jer bi osim ovog filma MTV mogao biti uključen u razvijanje ostalih njegovih projekata, a ideja i tako ima napretek. Raspjevani je glumac nedavno otvorio srce po pitanju svoje uzlazne filmske karijere: 'Kada glumite u filmu, morate zaboraviti na sebe. Tu je riječ o nadilaženju taštine i zajedništvu'. Ah, mudar li je...
Komentari
Domenic 14.03.2024

10 UK Pornstar Tips All Experts Recommend Kayleigh wanless porn star (www.longisland.com)