Rodriguez za Conana - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Rodriguez za Conana

Rodriguez za Conana

Robert Rodriguez će se nakon nastavka 'Sin Citya' zaista primiti režije Conana. Hoće li ili neće Conan biti kralj ovisi o udvaranju Arnoldu Schwarzeneggeru.

m.n. 04.05.2005 0 komentara

Rodriguez za Conana

Jednog će dana za Roberta Rodrigueza vrijediti da je kroz karijeru popratio razvojni put čovjeka, kao i borilačkih vještina. Ipak je čovjek krenuo od klinaca ('Spy Kids') da bi preko adaptacije Millerovog 'Sin City'-a licem u lice stao mitskom čovjeku 'Conanu'.

Vjerovali ili ne, nije riječ o nikakvoj patki – site ArnoldFans.com je potvrdio da će Robert Rodriguez, odmah nakon što dovrši nastavke 'Sin City'-a prionuti na režiju nove verzije Conana. Superherohype navodi da je taj posao za Warner Bros najprije imao obaviti John Milius, koji je vezan i uz original iz 1982., pod naslovom 'King Conan: Krown of Iron', no dosadilo im čekati pa unajmiše Rodrigueza.

Ovaj je i tako na speedu svih mogućih heroja i onih anti, tako da nas vijest i ne mora čuditi. Šlag na tortu dalo je ime nekadašnjeg Conana kojeg je ta uloga vinula u zvijezde, Arnolda Schwarzeneggera – Warner je već najavio da bi, u slučaju da ga Rodriguez uspije odvojiti od političke karijere, filmu ostao naslov 'King' (jer ipak je to Arnie!), iako bi se radilo o novom scenariju.

Koliko je ipak toj kultnoj priči potreban ocvali i otrcani Arnie ostavljamo svakome na dušu. Premijera novog Conana može se očekivati u slijedećih nekoliko godina, već ovisno o tome hoće li ekipa morati organizirati dugotrajni casting za nove nauljene mišićavce.
Komentari

Nema komentara.