Sin City, dva, tri - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Sin City, dva, tri

Sin City, dva, tri

Rodriguezu nakon pozitivnih kritika 'Sin City'-a ekranizacije stripova postaju fetiš. U istoj će Millerovskoj maniri i nasiljem nabijenom tonu snimiti dva nastavka.

m.n. 29.04.2005 0 komentara

Sin City, dva, tri

Dok mi čekamo da 'Sin City' Roberta Rodrigueza konačno stigne i u domaća kina (najavljeni je datum 02.06.), ne bismo li najprije osobno provjerili tu fotografiju i dizajn, u filmskim su kuloarima krenule priče da se u Rodroguezovoj prebogatoj kuhinji već spremaju nastavci, što bi značilo da je studio (Miramax) otprilike zadovoljan dosadašnjim kritikama i gledanošću.

Riječ je o dva nova 'Sin City' naslova, koji bi prema najavama trebali biti snimani back to back (simultano), pa ih prema tome očekuje istovremena premijera najavljena za ljeto 2007. Sigurno je da će Rodriguez ostati vjeran vizualnom identitetu te noir atmosferi strip predloška i uvijek spremnim Millerovim asistencijama, a za sada nam nije znano koliko će ljudi iz originalne postave biti prisutno i u nastavcima.

Superherohype navodi i informaciju da je Rodriguez najavio i snimanje filma 'Conan' za Warner Bros, no ni o tom filmu nema nekih detaljnijih podataka, iako postoji naznaka da je možda riječ o nekoj autobiografiji koja je već duže vrijeme u igri. Rodriguez je definitivno u speedu, a sigurna je još jedna stvar – jedno ga vrijeme nećemo vidjeti povezanog s dječjim projektima.
Komentari

Nema komentara.