Sir Ian McKellen u elementu - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Sir Ian McKellen u elementu

Sir Ian McKellen u elementu

I to u elementu plešuće udovice!!! K svemu tome, u 180 godina starom kazalištu Kevina Spaceya. Baš sam si naj!

m.n. 05.01.2005 0 komentara

Sir Ian McKellen u elementu

Mislio je sav zanesen jedan od najpoznatijih glumaca u Engleskoj – stručnjak za kazalište, film i sva pitanja homoseksualne prirode – Sir Ian McKellen. Očito su isto mislili i svi sretnici koji su ga gledali dok je lepršao daskama slavnog Old Vica kao udovica Twankey u predstavi 'Aladin'. Da razjasnimo malo; predstava 'Aladin' je na repertoaru kazališta kojim ravna Kevin Spacey od prosinca, a McKellen je zaista fenomenalna udovica, suglasni su svi! 

Ova je verzija slavne bajke ustvari oda pantomimi (najviše je mjesta dobio Sir Ian), radnja je svedena na minimum, a koristi se samo kao baza za glazbene brojeve, slapstick, sudjelovanje publike i ekstravagantnu paradu kostima. 65-ogodišnji McKellen je ovim fantastičnim ostvarenjem dao naslutiti da je klasične šekspirijanske uloge prihvaćao samo da bi jednog dana mogao obući raskošni kostim, a da je njegov feeling za nečuveno još uvijek svjež i prpošan.

Kolaž udovičine obleke

Za Britance koji su ga navikli gledati u uštogljenim ulogama tipa Macbetha, Koriolana i Richarda III., njegovo im je paradiranje u visokim petama, skvičav glas s baritonom u podlozi i zamahivanje guzovima priličan šok. Pozitivan, naravno! Možda je to znak da će se i u budućnosti baviti luckastim intrigantnim likovima, nositi šal, stavljati rumenilo, lascivno se kretati i draškati nečije perverzne misli. Što će kad mu je ekstravaganza u krvi!

Komentari

Nema komentara.