Clooney Georgie - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Clooney Georgie

Clooney Georgie

Vrištite curke! Jer za to ćemo vam dati dobar razlog – pričicu o tome što sve radi vaš omiljeni Georgie-boy!

m.n. 08.03.2005 0 komentara

Clooney Georgie

Dane vizita i 'Hitne službe' George je Clooney davno ostavio iza sebe. Polako, ali sigurno ostvarivao je svoje planove, a svojoj sijedoj kosi za inat je već davno isplanirao dugu i s vremenom sve plodniju te raznovrsniju karijeru. Ako samo malo zagrebete po raznim vijestima iz filmskog svijeta, Clooney iskače odasvud, baš kao neki (stari) as iz rukava (npr. upravo kupuje komad plaže u Italiji).

Svoje najnovije inspiracije naš okorjeli neženja crpi iz suradnje sa Stevenom Sonderberghom s kojim je vlasnik kompanije 'Section Eight'. Od vremena kad smo vam najavili da će se dečki zabaviti produkcijom ratnog trilera 'Syriana' s Clooneyem kao glavnim protagonistom (za ulogu Roberta Baera udebljao se 15 kilograma!), poznata su još dva nova dogovora.

Prvi je deal, 'Unscripted', vezan uz male ekrane, točnije uz HBO, a fikcijska se i improvizirana radnja bavi životima glumaca koji se žele probiti u Hollywoodu. Iskustva s kojima se sreću glavni akteri navodno su inspirirana situacijama koje su doživjeli i izvršni producenti – George Clooney i Grant Heslov.

Ono što ovaj projekt izdiže iz mora raznih komičnih serijala jest činjenica da dijalozi nisu unaprijed pripremljeni, a riječ je o čistoj improvizaciji – bez ponovnih snimanja, proba ili pak uvježbavanja; gledatelj tako dobiva čisti insiderski pogled na svijet koji je često zakamufliran u tone glamura. Možda ćemo seriju imati prilike vidjeti i na našim ekranima.

No, osim odanosti televizijskim ekranima zbog kojih je i postao slavan, Clooney i njegov 'Section Eight' na pameti imaju i velika platna. A da bi i tu sve prošlo glatko, unajmiše Steven i George gospodu Louisa Mellisa i Davida Scinta (scenarij za 'Sexy Beast') da im adaptiraju roman Maxa Barrya 'Jennifer Government'. Dark Horizons navodi da je riječ o crnohumornoj komediji čija će se radnja odvijati u budućnosti.

Kompanije doslovno vladaju svijetom, a svaki čovjek ime poslodavca uzima kao svoje novo prezime. Jedan iz mase zaposlenika je i Hack Nike, koji da bi napredovao potpisuje ugovor da će ubiti svako dijete koje kupi nove Nikeove tenisice, dok će ga u tome pokušati spriječiti Jennifer Government. Još uvijek nema ni riječi o postavi ove satire, ali se naveliko šuška da bi se u nekoj od uloga ponovno mogao naći George. Čisto da se sjeti onog toplog filinga sa snimanja 'O Brother, Where Art Thou' :)

Komentari

Nema komentara.