Aniston i Streep u zatvoru! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Aniston i Streep u zatvoru!

Aniston i Streep u zatvoru!

No, ne u onom državnom i stvarnom, već u hollywoodskom i izmišljenom. Zatvorski filmski projekt u kojem će glumice surađivati nazvan je 'Wanted'.

h.p. 04.03.2005 0 komentara

Aniston i Streep u zatvoru!

U samom odabiru naslova i nije se previše razbijala glava. Iskorišten je naziv literarnog predloška spisateljice Kim Wozencraft. No, nije spomenuta u životu za kruh zarađivala samo lupkanjem po tipkovnici; o ne! Kim je bila državna službenica, dapače tajna agentica u odjelu za narkotike. Dakle, da ne zna o čemu piše ne može joj se predbaciti. Prije 'Wanteda', 1991. godine snimljen je i film 'Rush', također utemeljen na istoimenoj Wozencraftovoj knjizi.

Mjesto je radnje Texas, a policajka koju igra Jennifer Aniston bude uvaljena u problemčiće kad joj namjeste optužbu za krijumčarenje droge. Kako to već biva, američka je pravda brza i učinkovita i nesretna policajka već slijedećeg trenutka broji pločice u zatvorskoj ćeliji. Cimerica joj je antiratna aktivistica u izvedbi Meryl Streep s kojm počinje planirati bijeg.

U javnost se još nije izašlo s podatkom o tome tko će zaraditi redateljski dio honorara no producentica Dede Gardner, inače zaposlenica Pitt – Anistonovog Plan B-a, zna da će moći računati na scenarističke sposobnosti Sheldon Turnera.

Komentari

Nema komentara.