Daj ulogu, daj, daj! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Daj ulogu, daj, daj!

Daj ulogu, daj, daj!

Mlada majka Gwyneth Paltrow ne želi se dugo zadržati na porodiljnom dopustu pa se očajnički ogrebala za ulogu u biografskom filmu o piscu Trumanu Capoteu.

16.08.2004 0 komentara

Daj ulogu, daj, daj!

Oscarom nagrađena glumica žarko se željela vidjeti u ulozi pjevačice Peggy Lee u 'Every Word Is True', biografiji Trumana Capotea. Da bi si osigurala mjesto u glumačkoj ekipi odustala je od svoje uobičajene plaće od 18 milijuna dolara po filmu i ponudila talent za minimalni honorar. Tim potezom je posve sigurno olakšala odabir producentima koji za snimanje ove nezavisne produkcije raspolažu sa samo 10.8 milijuna dolara – i, naravno, dobila ulogu.

'Every Word Is True' je film o bizarnom prijateljstvu poznatog pisca i osuđenih ubojica Dicka Hancocka i Perrya Smitha koji čekaju izvršenje smrtne kazne. U taj čudan odnos konstantno se upliće slavna pjevačica Peggy Lee, koja pokušava uvjeriti Capotea da se otuđi od sumnjivog dvojca. Capotea će utjeloviti Britanac Toby Jones koji je u serijalu o Harryu Potteru poklonio glas nesretnom vilenjaku Dobbyu. Za film je angažirano još nekoliko poznatih lica - Mark Wahlberg će glumiti ubojicu Smitha, Sandra Bullock će biti Capoteova suradnica i prijateljica iz djetinjstva, Harper Lee, autorica poznate knjige 'Ubij pticu rugalicu'. Sigourney Weaver će se također pojaviti u filmu, kao jedna od Capoteovih prijateljica iz visokog društva.   Film će režirati Doug McGrath, a snimanje započinje na sam početak slijedeće godine, 1. siječnja 2005.

Komentari

Nema komentara.