Andre OutKast opet glumi - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Andre OutKast opet glumi

Andre OutKast opet glumi

Andre 3000 odavno je otkrio da je Katica za sve. U istom se revijalnom tonu pridružio novom filmskom projektu gdje će biti Wahlbergov brat.

m.n. 07.01.2005 0 komentara

Andre OutKast opet glumi

Nakon uspjeha u glazbenim vodama i pokoje nagrade, duo OutKast ide dalje. Da budemo točniji, barem jedan njegov dio. Iako ste možda već pomislili što li se to tiče filmske publike, sve je na pravom mjestu. Naime, Andre '3000' Benjamin, koji btw uvijek izgleda kao da se super zabavlja, upravo je potpisao deal za svoj prvi veći filmski projekt – glumit će u drami Paramount Picturesa i to uz bok Marku Wahlbergu.

Nenaslovljen film (ranije bio poznat pod naslovom 'Four Brothers' o čemu smo već pisali) bavi se sudbinom četiri brata koji traže način da osvete majčinu smrt. Redateljskog bi se posla trebao prihvatiti nabrijani John Singleton (sve vam je jasno ako vam kažemo da je radio '2 Fast 2 Furious'), dok su se glumačkoj postavi pridružili i Tyrese ('The Flight of Phoenix) i Garrett Hedlund ('Friday Nights Lights'). Pripreme su već u punom zamahu, a već se od sljedećeg tjedna u Torontu počinje raditi na fotografiji. 

Andreu OutKastu to ipak nije prvi posao na filmu – oni koji cijene njegove glazbene dosege možda i znaju da se pojavljuje u MGM-ovom filmu 'Be Cool', moći ćemo ga gledati u Guy Ritchievom 'Revolveru', a već smo vam pisali da je glavni crtač na Cartoon Networkovom novom projektu.

Uz sve ove planove, MTV je otkrio da Andre sanja o ulozi Jimia Hendrixa, iako mu je još nitko nije ponudio, a čini se da organizacija koja brine oko Hendrixovih prava trenutno nikome nije spremna dati zeleno svjetlo.

Komentari

Nema komentara.