OutKast u velikom HBOovom mjuziklu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      OutKast u velikom HBOovom mjuziklu

OutKast u velikom HBOovom mjuziklu

Nakon genijalnog albuma, Speakerboxx / The Love Below, kojim su oduševili pola svijeta, OutKast je započeo svoju infiltraciju u filmski svijet. Novi projekt je veliki mjuzikl za veliki HBO.

23.06.2004 0 komentara

OutKast u velikom HBOovom mjuziklu

Ništa čudno, tko god je jednom vidio njihov nastup ili neki od glazbenih spotova, jasno mu je da dečki imaju zavidnu želju za bogatom vizualnom ekspresijom, a ne samo slušnom. Dok je Andre 3000 već objema nogama u nekoliko hollywoodskih projekata, ova suradnja za tv diva HBO, prva je zajednička s drugim dijelom OutKasta, partnerom Big Boiem.

Radnja još uvijek ne imenovanog mjuzikla dešavati će se u Americi u doba Prohibicije. Andre 3000 je pijanist u klubu, a Big Boi je glavni performer i manager koji se još i bori protiv gangstera koji mu žele preuzeti posao. Nema ništa bez malo ljubavnih zavrzlama, pa ćemo svjedočiti i jednom zgodnom trokutu. A sve to biti će ispričano s puno plesa i pjesme, ali ne s početka prošlog stoljeća, već novokomponiranih uradaka by Outkast napravljenih specijalno za film, uključujući i nekoliko tema s njhovog nagrađivanog albuma 'Speakerboxx / The Love Below'.

Procjenjujući ostatak ekipe, ne možemo se oteti dojmu zagarantiranog hita. Koreografiju će raditi dokazani hollywoodski veteran Hinton Battle, a ništa manje iskusni redatelj glazbenih spotova za OutKast, Queen Latifah, Run-DMC, Jermaine Dupreea, Dr. Drea.., Bryan Barber, dirigirati će filmom. Snimanje započinje krajem ljeta, a budžet je oko 15 milijuna dolara.

Komentari

Nema komentara.