Djeca spašavaju svijet - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Djeca spašavaju svijet

Djeca spašavaju svijet

Autor Spy Kidsa, Robert Rodriguez, iznova se baca na obiteljske temice, djeci daje magične moći i kreće u spašavanje svijeta. Blockbuster, definitivno! 

m.n. 06.12.2004 0 komentara

Djeca spašavaju svijet

Robert Rodriguez, koji je razgalio dječja srca ,a istovremeno pomalo sablaznio odrasle filmofile svojim 'Spy Kidsima' na umu, a bogme i na drumu ima novi projekt zamamnog naslova 'The Adventures of Shark Boy and Lava Girl in 3-D'.

Toj novoj dječjoj priči pridružili su se David Arquette i Kristin Davis, koji će stati u roditeljske cipele. Kako prenosi Hollywoodreporter, bit će riječi o desetogodišnjem odbačenom dječaku kojeg ne voli nitko iz razreda pa mališa mora ljetne praznike provesti sam.

Da mu ne bi bilo dosadno, umisli si lijepo dva frenda – Shark Boya i Lava Girl, koji će mu pomagati u borbi s nadolazećim pubertetom, ali i kriminalom te kreće u pustolovinu. Poznavajući autora, možemo očekivati obilje specijalnih efekata, svakakve gadgete, dječurliju s magičnim moćima te velike misije poput spašavanja svijeta. Film financiraju Dimension i Sony, a u kinima bi trebao biti već u lipnju dolazne nam 2005.

Komentari

Nema komentara.