Previše žena za naš ukus - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Previše žena za naš ukus

Previše žena za naš ukus

Sprema se nešto i za kenjkave melankolične dame, ženski filmek 'Friends with Money' koji će propagirati seksogradovske vrijednosti.

m.n. 29.11.2004 0 komentara

Previše žena za naš ukus

U pripremi je stopostotni ženski film, idealan za slinave dane kada mrzite sve muškarce i jedino želite ostati pod pokrivačem. Uz tu će pogodnost širiti iskonske i autentične ženske vrijednosti – preljub i rastrošnost. Živjeli stereotipi!

Ako je za vjerovati Hollywood Reporteru, a mi mislimo da je:), četvorka koju čine Catherine Keener, Jennifer Aniston, Frances McDormand te Joan Cusack u pregovorima je s još malo poznatom redateljicom Nicole Holofcenter, inače ludom za ženskim temicama (radila 'Lovely and Amazing') ne bi li se svi udružili oko novog projekta 'Friends With Money'. Iako ekipa još zasjeda i važe novčane iznose, sve se ostalo zna – producenti su Anthony Bergman i Anne Carey, dok će scenarij također pisati Holofcenterova. Koliko žena, čovječe!!!

Novi će nam frendovi predstaviti zapetljanciju koja se obično događa dok se vežete, pa i spavate s prijateljičinim mužem. I dok su neki zapali u maštarenja i briju si zašto ne, četiri će prijateljice oko svega ipak imati mnogo problema i tuga. Samo jedna od kvarteta neće biti udata (trebala bi je glumiti Aniston).

Ako vam još odamo podatak da je žena koja drži redateljsku palicu režirala i nekoliko nastavaka uspješnice 'Seks i grad' znajte da možete očekivati tipično žensku, začinjenu i popy priču, vjerojatno seksualno te modno opterećenu. Što sa svim ljubavnim zgodama i nezgodama ima onaj 'money' iz naslova, još nam nije poznato.

Komentari

Nema komentara.