Gollum prerastao u King Konga - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Gollum prerastao u King Konga

Gollum prerastao u King Konga

Glumac Andy Serkis, koji je u Jacksonovoj triologiji uz pomoć kompjutera oživotvorio lik Golluma, u novom redateljevom remakeu pojavit će se kao King Kong.

20.11.2003 0 komentara

Šuška se da bi engleski glumac Serkis trebao ponovo surađivati s novozelandskim redateljem Peterom Jacksonom. Nakon izuzetno uspješnog projekta trilogije Gospodara prstenova ponovo bi trebali udružiti snage u remakeu klasika King Kong iz 1933. redatelja Meriana C Coopera.

Glumi Andy Serkisa pripomogla je kompjuterska simulacija kojom će se redatelj koristiti i na svom novom filmu da bi oživio i napravio što realnijim ogromnog orangutana. Mada još nije stigla potvrda studija da su ponudili Serkisu ulogu, on nije povrgnuo glasine.

gollum02.done.jpg

U međuvremenu su se pojavile insinuacije da bi Serkis trebao biti nominiran za nagradu Oscar za svoju ulogu u trećem dijelu Prstenova, ali ovaj put bez lateks odijela i pomoći kompjutera jer se pojavljuje u ulozi Smeagola tj. Gollumovog prijašnjeg obličja dok još nije bio zaluđen vekom moći prstena. Zanimljivost sa seta: redatelj je Serkisu na kraju snimanja poklonio "željeni" prsten.

Komentari

Nema komentara.