Kung-fu za past na dupe - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Kung-fu za past na dupe

Kung-fu za past na dupe

Osebujni Quentin Tarantino najavio je snimanje novog fajt kung-fu homaggea filmovima '70ih, a radi uvjerljivosti bit će na mandarinskom.

m.n. 02.11.2004 0 komentara

Kung-fu za past na dupe

Redatelj opasnog serijala 'Kill Bill', zločesti Quentin Tarantino objavio je da će mu slijedeći projekt također biti fajterski kung-fu film, a snimat će ga na mandarinskom. Udarit će Tarantino u inat pa još snimiti i nastavak, a namjerno ne želi niti rječ'ce engleskog.

Umjesto miješanja dva jezika, snimit će fino dvije verzije, pa oni lijeni Ameri i svi englesko govoreći koji ne žele čitati titlove mogu kupiti englesku verziju. Naime, lijepo je to objasnio – toliko mu je sjajno krasno i divno bilo snimati scene Kill Billa na japanskom, da jednostavno mora opet snimati na Orijentu za svoju dušu. Ideju za još jedan ratni art film dobio je nakon što je u Cannesu vidio Yimouov 'House of Flying Daggers'. Kina uz sve to ima još jednu uvjerljivu prednost – izuzetno niske troškove snimanja. Mame li ga mame!

Tematika novog kung-fu-a vezat će se uz svojevrsni hommage kultnom akcijskom filmu sedamdesetih 'The Dirty Dozen'. Genije u pričuvi ima i projekt o drugom svjetskom ratu, 'Inglorius Bastards', ali se prije želi malo razonoditi mandarinskim. Trenutno piše scenarij, kada će snimati još nije sigurno, ali nam obećava da ćemo pasti na guzicu. Doslovno.

Komentari

Nema komentara.