Woo&Berg - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Woo&Berg

Woo&Berg

John Woo bavit će se špijunažom za neznalice, a Peter Berg dobio je ključeve kraljevstva. Što nam to kuhaju redateljske palice? Komediju i triler.

m.n. 27.10.2004 0 komentara

Woo&Berg

Ekipo filmofilska, baš vi koji želite znati što je novo još prije nego se stvar zahukta, eto vam. Poznati akcijaner Woo, ljubitelj specijalnih efekata i laganog fajta, te glumac, redatelj, scenarist pa čak i producent Peter Berg spremni su na režiranje novih komada. Tri, četiri, sad!

John Woo dogovorio se s Wiley izdavačima serije 'For Dummies' i baca se na kreiranje akcijske komedije 'Espionage for Dummies'. Komičan scenarij je već napisao Stevie Long, a radi se o ravnatelju srednje škole koji je prisiljen osloniti se na priručnik za neznalice kada preuzme identitet američkog superšpijuna. Da, ponekad i smotani neobrazovani moraju spašavati svijet! Naoružani knjigom to možete učiniti hrabro i ponosito u jamesbodnovskom stilu, bez po muke.

Ovakav projekt je totalna fora jer je brand 'Za neznalice' apsolutni kulturalni fenomen; izdaju 125 milijuna knjiga, razne softvere te vhs i dvd izdanja poput 'Pilates za neznalice'. Prepoznatljiva filozofija ove tvrtke pruža neograničene mogućnosti i egzibicije za već brandiran humor. U samoj srži bit će lajtmotiv Wiley tvrtke da je sve moguće te strast za pomaganjem koji je u filmu doveden do ekstrema (kako slatko). Brak izdavača i filmaša bit će očito uspješan, pa produkcija u rukama Lion Rocka kreće krajem jeseni.

Timovi se formiraju i za snimanje trilera 'The Kingdom' za Universal Pictures. Producirat će Michael Mann, a režirati Peter Berg koji je nedavno završio 'Friday Nights Lights'. 'Kingdom' će nas voditi kroz priču o američkim vladinim službenicima koji surađuju s bliskoistočnim vlastima da bi istražili nedavni slučaj bombardiranja. Miriši na dobru priču ako ne odu u krive (čitaj američke) političko-propagandne vode. Scenarij se piše, a pripreme zahuktavaju!

Komentari

Nema komentara.