John Woo nabrijava Clancyja - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      John Woo nabrijava Clancyja

John Woo nabrijava Clancyja

Kao pravi ovisnik o adrenalinu na velikom platnu, redatelj John Woo jednostavno nije mogao odbiti novi visokobudžetni triler o CIA-nom tajnom agentu.

07.06.2004 0 komentara

John Woo nabrijava Clancyja

Puno novaca, puno specijalnih efekata, oveća holivudska zvijezda i dobar književni predložak – pa koji bi redatelj tome odolio? John Woo zasigurno ne. On će režirati 'Rainbow Six', adaptaciju istoimenog romana Toma Clancya, poznatog spisatelja čiji brojni špijunski romani već imaju svoje filmske inačice. Najpoznatiji od njih je serijal o agentu Johnu Ryanu kojega je prvi put utjelovio Alec Baldwin u 'Lovu na Crveni oktobar', a slijedili su ga 'Patriot Games' i ' Clear and Present Danger' s Harrisonom Fordom te 'Cijena straha' s Benom Affleckom

'Rainbow Six' je priča o drugom CIA-nom špijunu, Johnu Clarkeu, koji napušta tajnu službu kako bi u Britaniji osnovao posebnu antiterorističku jedninicu. Woo bi najradije odmah započeo s realizacijom ovog velikog Paramountovog projekta, ali trenutno je zaokupljen jednim drugim špijunskim projektom - 'Spy Hunterom' koji se snima prema popularnoj video-igrici.
 
Ipak, čini se da agent John Ryan još nije pao u zaborav. Universal je otkupio prava na roman  'Red Rabbit' kojim opet namjerava iskoristiti lik spretnog špijuna. Pitanje je samo kako će objasniti činjenicu da je je Ryan (Affleck) živ i zdrav nakon što je u 'Cijeni straha' ozračen u nuklearnoj ekspolziji?

Komentari

Nema komentara.