Komedije nam dajte! - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Komedije nam dajte!

Komedije nam dajte!

Dvojac najjačeg komedijaškog klana Hollywooda, Vaughn i Wilson, ponovo jaše, a Benigni u 'Tigru i snijegu' zakomedijat će, s kime no sa suprugom.

01.09.2004 0 komentara

Komedije nam dajte!

Simpatični hollywoodski dugonja Vince Vaughn (visok gotovo 2m) kojeg volim gledati još od 'Swingersa' iz 1996., što mu je ujedno i bio pravi filmski debi, udružio se s Owenom Wilsonom, simpatičnim nosatim plavušanom koji je simpatije gledališća osvojio brojnim komedijaškim ulogama u proteklih 7, 8 godina. Dodate li im Bena Stillera, čarobni trokut zvonke radosti je zatvoren.

No, u 'Outsourcedu' kolo vodi duo Vaughn/Wilson, koji će za tu priliku što bolje znaju i umiju dočarati tvorničke radnike iz proizvodnog pogona koji odlaze na jug Amerike, na meksičku granicu, da vrate nazad svoje stare poslove. I samo da znate, zajedno će se pojaviti i u nadolazećem 'The Wedding Crashers' (naslovna fotka). Ime iza kamere je Timothy Dowling, do sada najpoznatiji po svom shortu 'George Lucas in Love', parodiji koja miješa 'Zaljubljenog Shakespearea' i 'Zvjezdane ratove'.

Temperamentni talijanski glumac, pisac i redatelj prihvatit će se novog projekta, komedije 'La tigre e la neve' ('Tigar i snijeg'). Mada naslov insinuira neku bajkovitu priču, realnost je malo iskrivljenija. Talijanski ljubavni pjesnik zatekao se u Iraku upravo za vrijeme prošlogodišnje američke invazije. Osim u redateljskoj, Benigni će se pojaviti i u glumačkoj ulozi, a društvo će mu, kao pravom Talijanu, pratiti vjerna životna suputnica Nicoletta Braschi i susjed Francuz – Jean Reno.

Ako vam cijela priča 'miriše' na 'Život je lijep', u pravu ste. Očito se Benigni nakon prošlogodišnjeg neuspjeha s 'Pinocchiom' vratio starom iskušanom receptu. Snimanje je započelo ovog tjedna u Rimu, a u nekom kasnijem stadiju će se preseliti u Tunis. Glazbeni doprinos filmu dati će Nicola Piovani, koji je za 'Život je lijep' dobio Oscara 1999.

Komentari

Nema komentara.