Zvjezdani koktelčić - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Zvjezdani koktelčić

Zvjezdani koktelčić

Cruise, Blanchett, Jarmusch, Murro, Ryan i Di Caprio - marljiva holivudska ekipa koja od one 'prvo posao, onda zadovoljstvo' ne odustaje ni u sezoni godišnjih odmora.

18.08.2004 0 komentara

Zvjezdani koktelčić

Tom Cruise imao je velike radne planove za ovo ljeto, ali oni su se neslavno izjalovili. Zbog problema s redateljem odgođeno je snimanje 'Nemoguće misije 3' koje se trebalo održati u Pragu. No, Tom se brzo snašao i jedan veliki projekt uspješno zamijenio drugim. Zajedno s redateljem Stevenom Spielbergom na brzinu je dogovorio početak snimanja ekranizacije Wellsove drame 'Rat svjetova' o kojoj smo već pisali. Kamere ovog pretencioznog projekta (za koji se šuška da će biti najskuplji u povijesti) zarolati će se već u studenom, a film bi se u kinima trebao pojaviti krajem slijedeće godine.  

Dustin Nguyen priključio se Cate Blanchett na snimanju australske drame 'Little Fish' u kojoj ona glumi bivšu ovisnicu o drogi koja pokušavo svoj život ponovo vratiti u normalu. Nguyen će odglumiti njezinog bivšeg ljubavnika, burzovnog mešetara koji se također navukao na drogu. Osim njih dvoje u filmu glume i Martin Henderson, Hugo Weaving i Sam Neill, a svi se nalaze na snimanju u sydneyskom predgrađu Little Saigon.  

Jim Jarmusch okuplja impresivnu ekipicu za svoj novi, zasada nenaslovljeni projekt. Angažirao je Sharon Stone, Jessicu Lange, Tildu Swinton i Chloe Sevigny, a već je otprije poznato da će u filmu glumiti i Bill Murray. Zasad se ne zna ništa o scenariju, osim da će se radnja i snimanje odvijati u državi New York i da će snimati s malim budžetom od oko 9 milijuna dolara.

DreamWorks je u svoju ergelu pridobio mladog i uspješnog redatelja Noama Murra koji je dosad snimao mega-uspješne reklame i spotove, a trebao je snimati nastavak hororca 'Krug'. Povjeren mu je scenarij drame 'All Families Are Psychotic' koja će biti njegov filmski redateljski prvijenac. Film će se snimati prema istoimenoj knjizi koja prati disfunkcionalnu i nesretnu obitelj koja se okuplja na Floridi kako bi ispratila u svemir svog rođaka astronauta. Murro je za Variety izjavio da se jako veseli svom prvom filmu i da ga oduševljava sama priča: 'Odrastete s mišljenjem da su astronauti savršeni ljudi odgojeni u savršenim obiteljima, ali onda nabasate na ovu skupinu.'
 
Holivudska vječna slatkica, Meg Ryan glumiti će u gorkoj komediji 'In the Land of Women'. Priča prati pisca komičara koji se nakon burnog prekida ljubavne veze zaputi iz Los Angelesa u predgrađe Michigana kako bi pronašao utjehu u svojoj ekscentričnoj baki. Tamo ga grupa žena brzo uvlači u svoj intimni krug, što nimalo ne olakšava njegovo stanje.  

Redatelj 'Collaterala', Michael Mann, i Leonardo DiCaprio surađivati će na stvaranju filmske priče o velikim valovima kriminala tijekom 1933. i '34. godine. U tom periodu Vlada je svim silama pokušavala suzbiti kriminal kojeg je zbog Velike depresije bilo sve više i više. U to doba harali su najpoznatiji gangsteri - John Dillinger, Baby Face Nelson i Pretty Boy Floyd. Uspješna borba protiv njihovih miljea transformirala je FBI iz dotada beznačajne vladine agencije u najjaču snagu federalne policije. Leo se dosada nije izjasnio na čijoj će strani odabrati ulogu - među dobrim ili lošim dečkima.

Komentari

Nema komentara.