Još posade za King Konga - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Još posade za King Konga

Još posade za King Konga

K Naomi Watts, Jack Blacku, Andyju Serkisu... ukrcali su se i Jamie Bell i manje poznati Evan Parke, prenosi BBC.

29.07.2004 0 komentara

Još posade za King Konga

Jamiea Bella najbolje se sjećamo po ulozi prpošnog baletana iz Daldryjeve rudarske koreografije 'Billy Elliot' u kojoj nas je oduševio, razgalio i osvojio. Čini se da novozelandsko kosmato čudo od redatelja, Peter Jackson, još uvijek ima oko za male stvari pa je tako i Bell pozvan da se pridruži zvjezdanoj postavi velikog i skupog remakea o najvećoj gorili – King Kongu.

Zaglumiti će uz bok 'o ukusima se ne raspravlja' Jacku Blacku tj. biti će njegov neiskusni, kamerman početnik. Black, ako vam već ne izlazi na uši, će se pretvarati, i to za dobre pare, da je filmaš u potrazi za gorilom.

Evan Parke ima zadatak spasiti damu u nevolji sa Skull Islanda – glavom i bradom Miss Naomi Watts koja u toj ulozi nasljeđuje legendarnu Fay Wray i nesto manje legendarnu, ali još uvijek odličnu Jessicu Lange. Doznajemo da mlada dama neće morati vrištati koliko i njene prethodnice jer će u ovom remakeu biti malo bolje i dublje razrađen odnos između divlje zvijeri i nje, ili kako kaže PJ - '..malo ćemo normalizirati taj odnos...', pa što god on mislio pod normalizacijom odnosa gorile i plavuše.

Ljubavni trokut oko gorile (Andy Serkis) i Miss Naomi zatvoriti će mladi, zgodni i prilično horny Oscarovac, Adrien Brody.

Komentari

Nema komentara.