Singer za Supermana - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Singer za Supermana

Singer za Supermana

Warner Bros. povjerio je redatelju Bryanu Singeru ekranizaciju novog filma o legendarnom Supermenu nakon što je od tog projekta odustao McG, javlja Reuters.

19.07.2004 0 komentara

Singer za Supermana

Bryan Singer ('X-Man', 'Privedite osumnjičene', 'Apt Pupil') priključio se nizu redatelja čije su se imena vezivala uz ovaj dugonajavljivani i dugoočekivani projekt. Zbog raznih peripetija svi su redom odustajali od 'Supermana', a posljednji koji se povukao bio je McG, redatelj 'Charlijevih anđela', o čijoj smo ostavci pisali.

Prihvativši ovaj mega-projekt Singer je morao svoja dva filma 'staviti na čekanje'. Radi se o adaptaciji znanstveno-fantastične akcije 'Logan's Run' iz 1976. i o trećem filmu o strip-junaku X-Manu, koji se u kinima trebao pojaviti pred ljeto 2006. godine.

Zasada nije zakazan početak snimanja 'Supermana', koji ponajviše ovisi o scenariju. McG je film trebao režirati prema priči koju je napisao tvorac 'Aliasa', J.J. Abrams, ali njegovim odlaskom napušten je i scenarij. Novi redatelj je poznat po tome da intezivno surađuje s piscima na kreiranju scenarija, što bi moglo ubrzati njegovo nastajanje i početak snimanja.

Singer ne skriva da već dugo vremena ima ambiciju režirati 'Supermana': 'Originalni film Richarda Donnera mi je i dan-danas inspiracija za oblikovanje X-Manovog svemira na ekranu. Mislim da je Supermanov povratak dovoljno odgađan i da je došlo vrijeme da ponovo poleti.'

Komentari

Nema komentara.