Filmska reciklaža - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Filmska reciklaža

Filmska reciklaža

Jennifer Aniston pronašla je zgodnog studenta kojeg će zavesti u obradi 'Diplomca', a Kate Hudson očekuje neslućena slava u remakeu stare komedije.

30.06.2004 0 komentara

Filmska reciklaža

Kad ponestane svježih ideja za novi film, najlakše je malo pročačkati po arhivi, pronaći neki stari, pomalo zaboravljeni hit, angažirati zgođušnu ekipu i –voilà!  Ništa lakše - scenarij se neznatno izmijeni, priča se prilagodi modernom vremenu, a od redatelja i glumaca nitko ne očekuje nešto neviđeno ili inventivno. 

Taj obrazac doslovno je odlučila slijediti kompanija Columbia Pictures koja se prihvatila remakea komedije 'It Should Happen to You' iz 1954. godine. Glavna uloga, koju je u originalu odigrala Judy Holliday, biti će dodijeljena Kate Hudson.

Kate će glumiti Gladys Glover koja je u potrazi za slavom došla iz provincije u New York. Dobila je otkaz na prvom manekenskom poslu, ali na putu kući susreće mladog filmaša Petea koji u Central Parku snima dokumentarac. On se zaljubi na prvi pogled i pronađe joj posao u marketinškoj agenciji. Uskoro se Gladys nađe na jumbo-plakatima i cijeli grad šuška o 'nepoznatoj djevojci'. Čak i poznati playboy Evan Adams III odluči napisati jednu dramu samo za nju., što se nimalo ne sviđa Peteu.

Baš po Jenniferinom guštu - sladak i plav, Charlie Hunnam

Umjesto da samo prerade stari hit, WarnerBrosovci su ga odlučili i malo doraditi. Njihov novi projekt koji se temelji na kultnom filmu 'Diplomac' zasada je još bez naslova, ali se zna da će u njemu glumiti Jennifer Aniston. Ovih dana pronašli su joj i društvo, Charliea Hunnama, koji će u filmu biti Jenin zaručnik. Osim njih dvoje u projekt su još upleteni Kevin Costner - muška inačica fatalne gospođe Robinson i Shirley MacLaine koja će biti Jenniferina baka. Više o radnji možete saznati na našim stranicama.
  
Charlie Hunnam je imao sporednu ulogu u 'Studengori', a nedevno je dovršio snimanje drame 'The Yank' u kojoj uz Elijaha Wooda glumi studenta izbačenog s Harvarda. Remake 'Diplomca' režirati će Ted Griffin koji je napisao 'Oceanovih jedanaest', a film će biti njegov redateljski prvijenac.

Komentari

Nema komentara.