Minghella mlađi - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Minghella mlađi

Minghella mlađi

Max Minghella, sin redatelja i oskarovca Anthonyja, pojavit će se u nekoliko novih filmova uz najveće glumačke A-listere.

16.06.2004 0 komentara

Minghella mlađi

Nakon prve uloge u dugometražnom filmu, u 'Bee Season' u kojem je glumio uz Richarda Geerea i Juliette Binoche, Max Minghella, sin poznatijeg filmaša - režisera Anthonyja, pridružio se glumačkoj postavi filma 'Art School Confidential' Terryja Zwigoffa ('Svijet duhova').

Uz Johna Malkovicha, Anjelicu Huston i Stevea Buscemija, Minghella glumi studenta umjetnosti uvjerenog u svoju veličinu. Uskoro mu se život naglo mijenja kada se djevojka njegovih snova zaljubi u drugog umjetnika, a on bude optužen za ubojstvo. Time se proslavi i postaje svjetski poznati umjetnik, nešto o čemu je prije samo sanjao. Film je adaptacija satiričnog romana Dana Clowesa, koji je već surađivao sa Zwigoffom na 'Svijetu duhova'.

Osamnaestogodišnji Minghella je već potpisao ugovor i za film 'Syriana' Stevena Gaughana, inače Oscarom nagrađenog scenarista filma 'Traffic'. U toj adaptaciji knjige Roberta Baera 'See No Evil: The True Story of a Foot Soldier in the CIA's War on Terror', Max će igrati sina Georgea Clooneyja. Minghelli i Clooneyju, koji glumi bivšeg CIA agenta Baera, društvo u filmu pravit će Matt Damon i Amanda Peet.

Komentari

Nema komentara.