Julianne Moore goes West - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Julianne Moore goes West

Julianne Moore goes West

Divlji zapad je opet in. Nije mu odoljela niti Julianne Moore koja je ubola dva filma od kojih će jednoga režirati Skandinavac Lasse Hallstrom.

16.06.2004 0 komentara

Julianne Moore goes West

'The Prizewinner of Defiance, Ohio' i 'Boone's Lick' dva su filma koja Julianne Moore ima trenutno zapisana na vrhu svog glumačkog to-do popisa. A ni Harrelson, Ledger i Hallstrom ne besposličare.

'The Prizewinner' je drama temeljena na istinitoj priči, a govori o majci desetero djece koja pobjeđuje na natjecanju za reklamni jingl. Pobjeda joj otvara vrata u svijet autora jinglova pedesetih godina prošloga stoljeća. Uz Julianne Moore, glavnu mušku ulogu najvjerojatnije će 'nositi' Woody Harrelson kojeg bi uskoro trebali gledati i u Spike Leejevom 'She Hate Me', a nedavno je završio i komediju 'After the Sunset' u kojoj glumi sa Salmom Hayek.

Sudeći po listi koja se nastavlja, Woody nije imao previše odmora ove godine. 2005. izlazi i Linklatterov 'A Scanner Darkly', a čeka i na snimanje 'The Big White'-a u kojem će glumiti uz Holly Hunter i Robina Williamsa.

Film 'Boone's Lick' vestern je u stilu 'Usamljene golubice', a radnjom prati ženu (Moore) iz gradića Boom's Licka, odlučnu da se sa obitelji pridruži mužu u dalekom Wyomingu. Sa djecom i ocem kreće na dug put vagonskim kolima u pratnji muževa brata (Hanks) koji se putem u nju i zaljubi. Intrigantno, iako ne odveć inovativno. Čini se još jedan Oscar-movie-wannabe.

'Boone's Lick', kojeg očekujemo za otprilike godinu dana, po romanu Larryja McMuryja i scenariju Diane Ossana trebao bi režirati Lasse Hallstrom ('Kućna pravila'). Hallstrom, koji je nedavno dovršio film 'An Unfinished life', priprema se ispričati priču o legendarnom ljubavniku Casanovi kojeg će utjeloviti sve traženiji Heath Ledger, a društvo će mu praviti Sienna Miller koju još uvijek raspoznajemo kao djevojku Judea Lawa. 

Komentari

Nema komentara.