Zlatne sandale i veliki crveni prsten - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Zlatne sandale i veliki crveni prsten

Zlatne sandale i veliki crveni prsten

Tako je glasio odgovor vruće, vruće crvenokose Julianne Moore na pitanje o njenom savršenom outfitu za veliki editorijal u novom 'W'. I bi tako.  

01.09.2004 0 komentara

Zlatne sandale i veliki crveni prsten

Gola, predivna Julianne Moore baškari se u opuštenom izdanju samo u skupocjenim zlatnim sandalama i velikom crvenom prstenu i to na velikodušne 42 stranice najnovijeg, rujanskog broja magazina 'W'.

Ma, ne na sve 42 stranice. Ima tu i svakakve novosezonske obleke potpisane sve samim brandovima velikana škara – Luisa Vuittona, Yves Saint Laurenta, Marc Jacobsa, Guccija, Valentina... načas se sjetih i divne manekenke Sophie Dahl koja je u sličnoj pozi prije nekoliko sezona reklamirala YSL Opium, što će reći, kombinacija je bezvremenska. I čini se nepotrošiva.

Priča o gospođi Robinson by Michael Thompson

Prvotni scenarij sa zlatnim sandalama i prstenom otvara cijelu priču, tj. tri priče. Prva fotografija djelo je Michaela Thompsona i uvod u priču o gospođi Robinson koja, pa naravno:), zavodi mlađeg muškarca (kao što lijepo možete vidjeti na priloženim fotografijama).

Nakon Thompsona, za objektiv je stao darling modnog i glumačkog svijeta – Mario Sorrenti – koji je ulogu domine iz prvog dijela zamjenio Juliannom plavušom u nježnijem okruženju. Moramo primjetiti da se naša omiljena crvenokosa odlično snašla s dugim plavim uvojcima.

Priča o Julianni plavuši by Mario Sorrenti

Kao šećer na kraju ostavili smo dio u kojem je još jedna nama omiljena glava, ona Michaela Gondryja, smislila i snimila genijalni i pomaknuti serijal fotki i video po pomalo spooky priči o djevojci koja je izgubila nos. Naravno, Julianne je još uvijek u glavnoj ulozi, u jednoj seriji 'primorana' je na poslovni sastanak otići s lažnim nosom, a u drugoj s lažnim naočalama.

Ne znam za vas, ali ja jedva čekam rujanski broj, inače gnjusnog i dosadnog selebriti američkog časopisa (kako uobičavam govoriti) da se uhvatim škarica i selotejpa:)

Pročitajte i ...
Komentari

Nema komentara.