Guliver i dva medvjeda - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Guliver i dva medvjeda

Guliver i dva medvjeda

U modi su okrugli likovi - debeljko Gulliver, nespretna kung fu Panda i simpatični medo Yogi!

s.p. 09.11.2010 0 komentara

Guliver i dva medvjeda

Jack Black je glumac koji je kao stvoren za 'krupne'uloge, pa je dobio priliku nastupiti u novoj verziji 'Gulliverovih putovanja'. U ovoj suvremenoj obradi klasika Jonathana Swifta, Jack Black glumi Lemuela Gullivera, pisca u usponu koji radi kao raznosač pošte u časopisu The Times. Da bi impresionirao urednicu, Gulliver se upušta u opasan pothvat – putovanje brodom do Bermudskog trokuta. U jednom trenu oluja ga izbacuje na otok naseljen sićušnim ljudima – Liliputancima. Nakon početnih nesporazuma, gigantski se Gulliver sprijateljuje sa svojim novim sićušnim prijateljima i oni počnu učiti jedni od drugih. Hrvatska premijera najavljena je za 03.02.2011., a minijaturne i gigantske likove gledat ćemo u 3D-u!


'Gulliverova putovanja', trailer.

Kao što smo i najavili, snimljen je još jedan dugometražni crtić s popularnim likom - Yogi Bearom! Riječ je o pametnom medi koji se voli družiti sa svojim prijateljem Boo Boo-om i nadmudrivati sa čuvarom Jellystone Parka, rendžerom Smithom. Zanimljivo je da Yogiju glas posuđuje gotovo zaboravljena zvijezda Dan Aykroyd, a Boo-Boo Beara tumači - Justin Timberlake, koji nakon 'Društvene mreže' ima jako raznovrstan glumački CV!


'Yogi Bear', trailer.

Evo još jednog dječjeg filma s Jackom Blackom - u kojem opet glumi simpatičnog debeljka! 'Kung fu panda' je zaradila preko pola milijarde dolara, pa se Dreamworks odlučio snimiti nastavak nazvan 'Kung Fu Panda 2: The Kaboom of Doom'. Trailer ne otkriva priču filma, ali zato slobodno s pandom možete vježbati zurenje bez treptanja. Osim Blacka, glasove posuđuje i ostale zvijezde iz prvog nastavka (Angelina Jolie, Seth Rogen, Dustin Hoffman, Lucy Liu), a pridružili im su se i James Woods, Michelle Yeoh i - Jean-Claude Van Damme! Premijeru filma očekujte tek sredinom 2011.!

 


'Kung Fu Panda 2: The Kaboom of Doom', trailer.

Iako nisu popularne kao ostale franšize, 'Narnijske kronike' se još uvijek snimaju. 'Narnijske kronike: Plovidba broda Zorogaza' je novi nastavak mitološke priče, a u ovom filmu Lucy i Edmund na magičan način bivaju preneseni na brod kralja Kaspijana - Zorogaz. Kaspijan traga za sedam izgubljenih prijatelja svog oca i svi zajedno kreću na putovanje na Kraj Svijeta. Naravno, putnici doživljavaju mnogobrojne pustolovine, te susreću mnoga fantastična bića, čak i velikog lava Aslana. Aslana opet glumi, odnosno sinkronizira Liam Neeson, a svjetska premijera očekuje se početkom prosinca ove godine.

 

 


'The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader', trailer.

 

Komentari

Nema komentara.