Hermiona krade po kvartu - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Hermiona krade po kvartu

Hermiona krade po kvartu

U novom filmu Sofije Coppole možete vidjeti Emmu Watson u ulozi potpuno suprotnoj od one u Harryu Potteru.

s.p. 11.03.2013 0 komentara

Hermiona krade po kvartu

Izišao je trailer za 'The Bling Ring', novu crnohumornu dramu Sofije Coppole koja voli snimati mlade i situirane djevojke koje se dosađuju. Ovaj film snimljen je prema stvarnom događaju, a glavni junaci priče su tinejdžeri iz bogatih obitelji koji su se zabavljali tako da su provaljivali u kuće slavnih (Orlando Bloom, Lindsay Lohan, Paris Hilton) krali im nakit, odjeću i ostale brendirane stvari.

O ovom slučaju detaljno smo pisali još 2009., kada smo točno prorekli da će mali mulci postati zvijezde jer će se o njima snimati filmovi. 2011. je snimljen TV film s Jennifer Grey u jednoj od uloga, a sada je Sofia Coppola predstavila i svoj film koji je, sudeći prema traileru, pun kul glazbe i stilizirane fotografije.


'The Bling Ring', trailer.

Ovu 'holivudsku bandu' činile su uglavnom jedva punoljetne tinejdžerke, a zvijezda Coppolinog filma je Emma Watson koja se sve više okreće ulogama za odrasle, pa će se u ovom filmu predstaviti u zaista sexy odjeći.Osim nje, u filmu glume još i Taissa Farmiga, Erin Daniels, Leslie Mann, Gavin Rossdale i Nina Siemaszko.

Distributeri najavljuju da će film igrati i u našim kinima, a već 21.03. u hrvatskim multipleksima će se pojaviti i 'Spring Breakers' koji se bavi sličnom temom - zločestim studenticama (Selena Gomez, Vanessa Hudgens) koje se druže s zločestim dečkima (James Franco) i upadaju u svijet kriminala. Izgleda da su u modi zločeste cure...

Komentari

Nema komentara.