Bigelow spava s psima - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Bigelow spava s psima

Bigelow spava s psima

Oskarovka sprema muški film o životu na opasnoj granici, a u glavnoj ulozi trebao bi se pojaviti višestruki oskarovac Tom Hanks.

s.p. 06.10.2010 0 komentara

Bigelow spava s psima

Tom Hanks ima najviše šansi da preuzme ulogu u novom filmu Kathryn Bigelow nazvanog 'Sleeping Dogs'. Film je bio poznat pod radnim naslovom 'Triple Frontier' jer se bavi trostrukom granicom između Paragvaja, Argentine i Brazila. U tom području je izuzetno jaka aktivnost raznih mafijaških organizacija koje bježe od zakona i bave se ilegalnom trgovinom, pa je vrlo vjerojatno riječ o još jednom trileru autorice poznate po akcijskim filmovima. 

Scenarij za film radit će Mark Boal koji je već surađivao s redateljicom Bigelow te joj je pomogao u osvajanju Oscara za 'Narednika Jamesa'. Film će imati čak pet muških glavnih uloga, a kao mogući kandidati za nastup spominjani su i Sean Penn, Leonardo DiCaprio, Jeremy Renner, Will Smith, Javier Bardem i Christian Bale.

Snimanje filma trebalo bi početi u prosincu ili siječnju, a filmaši moraju prvo potražiti pravu lokaciju za snimanje jer su se već oglasila argentinske i paragvajske vlasti koje nisu zadovoljne filmom koji spominje njihove zemlje u kontekstu kriminala.
Komentari

Nema komentara.