Pozitivna diskriminacija u Hollywoodu? - Hot Spot
Home      Vijesti      Filmski      Hot Spot      Pozitivna diskriminacija u Hollywoodu?

Pozitivna diskriminacija u Hollywoodu?

Kontroverznom piscu ne sviđa se što Kathryn Bigelow dobiva toliko nagrada pa tvrdi da je 'precijenjena' jer je 'sexy žena'.

s.p. 07.12.2012 0 komentara

Pozitivna diskriminacija u Hollywoodu?

Izgleda da autor 'Američkog psiha', kojeg su zbog te knjige optuživali da je ženomrzac, zaista ima problema sa ženama. Pisac i scenarist Bret Easton Ellis je na Twitteru objavio ovu poruku: 'Da je Kathryn Bigelow muškarac, smatrali bi ju prosječno zanimljivim redateljem, no budući je vrlo sexy žena ona je stvarno precijenjena.'

Ellis je i prije izazivao žestoke reakcije na Twitteru te su ga optuživali za homofobiju nakon što je izjavio da je američki homoseksualni glumac Matt Bomer 'previše gay' da bi glumio u filmskoj adaptaciji romana 'Pedeset nijansi sive'.


'Zero Dark Thirty', trailer.

Nakon ogorčenih reakcija na komentar o redateljici, Ellis je izjavio da još uvijek smatra da 'Narednik James' ne bi dobio Oscara za režiju da ga je napravio muškarac. Zasad nema reakcija od redateljice Bigelow, no čini se da se ni ne treba braniti od ovakvih komentara.

Nakon silnih pohvala i nagrada za 'Narednika Jamesa' snimila je još jedan film o 'ratu protiv terorizma' - 'Zero Dark Thirty' koji je nakon premijere dobio odlične kritike, te nagrade njujorške udruge filmskih kritičara i Nacionalnog odbora za ocjenjivanje filmova.

I dok se Bigelow smatra velikim favoritom na predstojećim Oscarima, Bret Easton Ellis ima razloga biti ogorčen: njegov zadnji scenaristički projekt, film 'The Canyons', zasad je poznat samo po tome da u njemu glavne uloge tumače pornoglumac James Deen i - starleta Lindsay Lohan!

Komentari

Nema komentara.