Mrtav Osama, mrtav i film? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Mrtav Osama, mrtav i film?

Mrtav Osama, mrtav i film?

Osamu Bin Ladena pronašli su i likvidirali američki specijalci. Otkažite film!

s.p. 02.05.2011 0 komentara

Mrtav Osama, mrtav i film?

Baš dok se oskarovka Kathryn Bigelow pripremala za film o napadu na Osamu Bin Ladena, svijet je obišla vijest o njegovom ubojstvu. Redateljica 'Narednika Jamesa', Kathryn Bigelow, ima u pretprodukciji film efektnog naslova 'Kill Bin Laden' ('Ubiti Bin Ladena'), a tema je - neuspjeli pokušaj hvatanja terorističkog lidera Osame!

Bigelow se zajedno sa svojim scenaristom Markom Boalom (koji je radio i na 'Naredniku Jamesu') upravo sastala s glumcima koji bi trebali glumiti u projektu. Prije se spominjalo ime Michaela Fassbendera, ali izgleda da je odustao od filma, pa treba pronaći zamjenu. No, ova vijest će vjerojatno utjecati na projekt.

Moguće je da će i Bigelow odustati od filma, ali vjerojatno će nastaviti snimanje filma po planu. Nakon ovog događaja, bit će još zanimljivije vidjeti pripreme za hvatanjem Bin Ladena, a Mark Boal bi mogao i ažurirati scenarij s aktualnim vijestima. Prvi komentari na Internetu već predlažu - izmijenite naslov u 'Kako smo ubili Bin Ladena' ili promijenite projekt u 'Ubiti Gadafija'!

Komentari

Nema komentara.