Marilyn Manson glumi Isusa? - Dugometražni
Home      Vijesti      Filmski      Dugometražni      Marilyn Manson glumi Isusa?

Marilyn Manson glumi Isusa?

Skandalozni rocker Marilyn Manson mogao bi u novom filmu glumiti ni manje ni više nego Isusa Krista, iako je svojim izgledom, nastupom i izjavama sličniji Sotoni.

13.05.2004 0 komentara

Marilyn Manson glumi Isusa?

Jao, jao, ovo zvuči kao veliki trn u crkvenom oku! Manson je dosada svojim morbidnim pjesmama i ponašanjem na sceni (i izvan nje) već nekoliko puta izazvao bijes mnogih kršćanskih grupa, ali ovo bi zaista mogao bit vrhunac njegovih provokacija.

Najavili smo da 'tata zombi filmova' George Romero namjerava snimiti film o bendu 'Diamond Dead' koji ustaje iz mrtvih kako bi doživio svjetsku slavu. Iako 'Diamond Dead' neće svojom radnjom biti ni blizu Gibsonovoj 'Pasiji', u scenariju se pojavljuje i lik Isusa.

Vješti holivudski filmaši odlučili su tu ulogu iskoristiti za privlačenje publiciteta i najavili da će ju dodijeliti Mansonu, piše MSNBC. No, niti to nije dovoljno pa su, navodno, odlučili Isusov lik izmijeniti u 'southparkovskom' stilu i umjesto raspela ili Biblije, u ruke mu staviti - joint.

Na siteu 'Diamond Deada' mogu se pronaći različite reakcije na ovu 'maštovitost'. Mnogi smatraju da je ideja ne-kršćanska i grozna, ali ima i onih koji s oduševljenjem hvale hrabrost autora. Pokušaja da se na filmu parodira lik Isusa bilo je zaista mnogo, tako da ovo nije nikakava osobito revolucionarna ideja. Što se tiče Isusovog pušenja trave i to je već viđeno. Horde srednjoškolaca vraćale su se sa maturalaca s majicama ili razglednicama na kojima Isus puši joint.

Što se Marylna Mansona tiče, možemo primjetiti kako ga u posljednje vrijeme nema baš puno u novinama ili na MTV-u, pa eto i njemu prilike da se malo promovira u svom stilu. Pušenje trave mu očito neće biti težak zadatak, jer sam je za sebe rekao: 'I don't like drugs, but drugs like me…' Gluma mu, također, ne bi trebala zadavati probleme, jer je cijelu karijeru izgradio pretvarajući se da je netko drugi.

Komentari

Nema komentara.